reklama

Wrześniówkowe mamy

my juz po próbie...... szybko, bo zatańczyły bezbłędnie ( patrząc na starsze grupy hihihi) teraz obiadek zjedzony i czekac na 16;30, u nas zaczęło padać, ale na szczęście nie ciąąąąąąąąaaaagle, czasami przejasnienia są

reklama
ale sie dzis stesu najadłam:-(zczekaliśmy z Zosią wprzedszkolu na Mateusza i malutka biegała i niefortunnie sie przewróciła i uderzyła w grzejnik krew leciała koło oczka normalnie mm od oka:-(

Witam w słoneczny poranek

W końcu świeci słonko!!!! Co prawda chłodno, ale przynajmniej widno.

Monia, niezły stracha miałaś. A co na to mama Zosi?

Witam i ja:-) u mnie pogoda jak u Donus;-) to już chyba tradycja się robi;-) może pojade na działkę wreszcie sałate rozsadzić:tak: wczorajsze występy w przedszkolu bardzo udane:tak: dostaliśmy nawet "dyplomy" a raczej takie listy z podziękowaniami od przedszkola za pomoc itp., itd.;-)

Monia współczuje przeżyć:-( mam nadzieje że rodzice małej nie byli źli:sorry2:

chyba tak;-)

a jakiś filmik z występu Mai ogólnodostępny jest?

nagrałam ale z moim łączem załaduje się te 3 min w godzinę, więc mże kiedys jak czasu będzie więcej

Właśnie dzwonił J , że od nowego mca czyli od poniedziałku nie moga jeździć autami firmowymi do domu. Auta po pracy zosatwiane sa na bazie a oni musza jakoś dojechać na swój koszt:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry