reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
no to marzniemy wszystkie....

ja sie zajadam paluszkami. Nie pamiętam, kiedy jadłam. Jak mam chudnąć, jak zima długa, wiosna zimna i tylko mi się chce podjadać??????

Witam

depresja zimowa minęła, to teraz się zacznie wiosenna. kolejny ciemny i deszczowy dzień :angry::angry::angry:

no to marzniemy wszystkie....

ja sie zajadam paluszkami. Nie pamiętam, kiedy jadłam. Jak mam chudnąć, jak zima długa, wiosna zimna i tylko mi się chce podjadać??????
ja nie marznę, u nas na przemian słonko i chmury, deszcz wisi ale nie pada jeszcze

Majusia lepiej ale ją mięsnie bolą a dziś ma występy...... musze przeciblowe jej dać
Młodego też amm w domu, bo nie chciało mi się go samego wozić, bo dzis o 13 próba, potem o 16:30 wyst ępy, potem znów próba w Kościel o 18tej. MASAKRA

Przed chwilka dzwonili z kopert i sie zgodziłam na kolejne 2 tygodnie klejenia, kasa się przyda bo juz pod kreska żyjemy.

U nas padalo chyba przez cala noc, od rana wisza chmury i zimno caly czas. Glowa mi peka od tej pogody, na oczy patrzec nie moge,a ogolnie to moglabym przesypac cale dnie. Jakas deprecha mnie lapie:-( W niedziele odwiezlismy mame i dziewczyny na samolot. Pocieszam sie,ze Boze Narodzenie niedlugo;-)
Donus skodzina podoba mi sie, ogolnie podobaja mi sie skody, nawet przymierzalismy sie do kupna,ale w poprzednim garazu nie zmiescilaby nam sie. Teraz jak cos strzeli mojego chlopa to sprzdamy Astre i kupimy Zafirę. Fiat Croma dla mnie odpada,bo na zywo zdecydowanie mi sie nie podoba.

Aguś, fajna ta renówka, bo juz w nowej budzie. Oby Wam się dobrze spisywała.

Justka, a po co Wam taki ogromny samochód? tak pytam, bo ja uwielbiam tego typu samochody, a najbardzije, to bym chciała mieć Chryslera Voyagera, tylko mam świadomośc, że na nas troje, to nie ma sensu. jednak częściej jeżdzę sama z Julitką i to na krótkie trasy, więc wtedy to by nam się jakieś małe clio przydało, żeby było ekonomicznie. skody są ogólnie drogie, więc nie wiem, czy się na Roomstera zdecydujemy. A byłyby fajny, bo i wygodny i spory bagażnik do wożenia P. gratów.

reklama
Oj Voyager tez nam chodzil po glowie pewnego czasu,ale niestety sa drogie czesci i czesto trudno dostepne. A Zefira jest 5 osobowa i ma duzy bagaznik, w ktorym jakby co sa 2 ukryte siedzenia. Myslimy tak na przyszlosc o nim,zeby jechac z rodzicami wygodnie na 1 saamochod,a nie na 2 lub cisnac sie w 1. A dla siebie to Corsa mi sie marzy, bardzo dobrze mi sie stara jezdzilo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry