• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
no to marzniemy wszystkie....

ja sie zajadam paluszkami. Nie pamiętam, kiedy jadłam. Jak mam chudnąć, jak zima długa, wiosna zimna i tylko mi się chce podjadać??????

Witam

depresja zimowa minęła, to teraz się zacznie wiosenna. kolejny ciemny i deszczowy dzień :angry::angry::angry:

no to marzniemy wszystkie....

ja sie zajadam paluszkami. Nie pamiętam, kiedy jadłam. Jak mam chudnąć, jak zima długa, wiosna zimna i tylko mi się chce podjadać??????
ja nie marznę, u nas na przemian słonko i chmury, deszcz wisi ale nie pada jeszcze

Majusia lepiej ale ją mięsnie bolą a dziś ma występy...... musze przeciblowe jej dać
Młodego też amm w domu, bo nie chciało mi się go samego wozić, bo dzis o 13 próba, potem o 16:30 wyst ępy, potem znów próba w Kościel o 18tej. MASAKRA

Przed chwilka dzwonili z kopert i sie zgodziłam na kolejne 2 tygodnie klejenia, kasa się przyda bo juz pod kreska żyjemy.

U nas padalo chyba przez cala noc, od rana wisza chmury i zimno caly czas. Glowa mi peka od tej pogody, na oczy patrzec nie moge,a ogolnie to moglabym przesypac cale dnie. Jakas deprecha mnie lapie:-( W niedziele odwiezlismy mame i dziewczyny na samolot. Pocieszam sie,ze Boze Narodzenie niedlugo;-)
Donus skodzina podoba mi sie, ogolnie podobaja mi sie skody, nawet przymierzalismy sie do kupna,ale w poprzednim garazu nie zmiescilaby nam sie. Teraz jak cos strzeli mojego chlopa to sprzdamy Astre i kupimy Zafirę. Fiat Croma dla mnie odpada,bo na zywo zdecydowanie mi sie nie podoba.

Aguś, fajna ta renówka, bo juz w nowej budzie. Oby Wam się dobrze spisywała.

Justka, a po co Wam taki ogromny samochód? tak pytam, bo ja uwielbiam tego typu samochody, a najbardzije, to bym chciała mieć Chryslera Voyagera, tylko mam świadomośc, że na nas troje, to nie ma sensu. jednak częściej jeżdzę sama z Julitką i to na krótkie trasy, więc wtedy to by nam się jakieś małe clio przydało, żeby było ekonomicznie. skody są ogólnie drogie, więc nie wiem, czy się na Roomstera zdecydujemy. A byłyby fajny, bo i wygodny i spory bagażnik do wożenia P. gratów.

reklama
Oj Voyager tez nam chodzil po glowie pewnego czasu,ale niestety sa drogie czesci i czesto trudno dostepne. A Zefira jest 5 osobowa i ma duzy bagaznik, w ktorym jakby co sa 2 ukryte siedzenia. Myslimy tak na przyszlosc o nim,zeby jechac z rodzicami wygodnie na 1 saamochod,a nie na 2 lub cisnac sie w 1. A dla siebie to Corsa mi sie marzy, bardzo dobrze mi sie stara jezdzilo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry