reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam i ja.
Pogoda paskudna, chorowałam w wzeszłym tygodniu , juz lepiej.
Donus zdrówka
Monia zuch Mati
..........................yyyyyyyy nie wiem co jeszcze miałam pisać............ a cos o zębach było.............. no to młodemu ruszają się dwie dolne jedynki, ale jeszcze posiedzą , młodej też się ruszają, więc wróżka zębuszka musi sie trzymać za portfel

Co do kasy............ to u nas nie za fajnie, bo J przyniósł wypłate w bonach:wściekła/y: i jak tu opłacić rachunki :wściekła/y::wściekła/y:
Dziś przywiozłam robotę chałpunicza do domu, jest ogromne zamówienie a czasu brak więc ludzie pobrali koperty do banderolowania do domciu....... dużej kasy z tego nie ma ale zawsze coś........... rodzice jutro przyjeżdzają i mówią że pomogą banderolować :tak:

Tyle po krotce u nas:-)

Witam o poranku z pracy, jeszcze bez kawki, ale zaraz idę zrobić gościom sniadanie to i przy okazji kawkę sobie;-)
Agulka nie kumam:baffled: przecież tak nie można, to chyba jest tak jak pisze Majandra niezgodne z prawem:baffled:
Monia też wczoraj byłam w szoku, ale z drugiej strony oni mieli świadomość, ze nie mają szans na wygraną, co nie zmienia faktu, ze za to co zrobili ogromny szacun dla nich:tak:

Witam i ja. Padam na twarz. Ostatnio robię bezpłatne nadgodziny, bo się z robotą nie wyrabiam. W związku z odejściem jednej z dziewczyn przejęłam jej grupy z angielskiego i nie mam na nic czasu.

Witam tradycyjnie rano z kawką w domu jeszcze chwila spokój więc korzystam ile się da :-)
jakoś tu pustawo ostatnio
znów piątek jej jak te dni lecą wam też??????
Iza ściągnęłaś mamę do siebie?

reklama
Witam i ja z kawką;-) wypije i jade do Barda zobaczyć się z babcią, bo ją tu zatrzymaliśmy po Wszystkich Świętych i wczoraj miała robioną kolonoskopię i pobierali wycinki. Teraz 3 tygodnie czekania na wyniki przed nami:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry