reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Hej kobietki!

Fajnie jak P. jest w domu:-), tylko ogarnia mnie przerażenie, bo wczoraj zasiadł i przewertował całą książkę kucharską:-D:szok: Chłop w domu to i zachciewajki ma:-D

Aguś, to i J. chce zmienić pracę? Trzymam za Was kciukasy:-)

Witam sie i ja oczywiście z kawką:-) zaczynam krótki maraton w pracy pt"dzień na dzień" bo Aga na urlopie;-) z M juz lepiej, wczoraj był u kręglarza, poustawiał mu co trzeba, obkleił plastrami i zalecił basen i ćwiczenia:tak: ja wczoraj z mamą zaliczyłam lumpka;-) znowu łowy udane:tak:
Donus ja go nie cuciłam, bo wiedziałam już po poprzedniej akcji z barkiem, ze to nic nie da:sorry: on nie mdleje tak normalnie tylko przez silny ból ma jakiś ucisk na nerwy i traci kontak ze światem i całym nim telepie:eek: Mam nadzieję, ze naprawa nie będzie zbyt droga:sorry: zwłaszcza że zaraz Mikołaj i Święta:baffled:
Agus trzymam kciuki za Ciebie i J oby jak najszybciej udało Wam się cos znaleźć:tak: a wekend widzę u Was wydatkowy;-) wróżka zębuszka miała co robić:-D

Witam w paskudny dzień, nie tylko na dworze.
Nie miałam dziś sił wstać do roboty:wściekła/y::wściekła/y: na szczęście jak się nie pójdzie to tylko dniówki się nie dostanie.
Miałam dziś rozmowę i jestem eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh tylko się powiesić.
Facet tak mnie zdołował że .......................................:wściekła/y: Dobra w dupie to mam......... nie chce mi sie nawet o tym pisać............. w skrócie według niego już nie dostanę nigdzie roboty:-(

Dzieci zdrowe, a ja wczoraj przywiozłam nastepną partię banderolowania do domu....... fizycznie wysiadam.
Narka

Witam o poranku z kawką oczywiście:-) za oknem szaroburo i mokro:confused2: wczoraj był u na na balkonie Mikołaj:tak: zabrał list, wciągnął ciasteczka i mleko;-):-D
Aga nie wierz jakiemuś imbecylowi:wściekła/y: napewno uda Ci sie prędzej czy później znaleźć coś odpowiedniego dla siebie:tak: wogóle to na jakiej podstawie on wyciąga takie wnioski:wściekła/y: ja trzymam mocno kciuki:-)

Witam was ciepło.
U mnie dalej dom wariatów...

Aguś, brak słów ... ale chyba bardziej na ciebie, TY NIE SŁUCHAJ DEBILI. Facet pewnie chciał się dowartościować gnojąc wszystkich jak leci. Przepraszam za ostre słowa ale tym bardziej by mnie to zmotywowało, chciałabym mu udowodnić jaki lest malutki w moich oczach. Bierz się w garść i pokaż mu na co cie stać. Z tej złości jak przeczytałam wczoraj twój post przejrzałam ogłoszenia i kilka CV wysłałam. Oby chociaż mnie na rozmowe jakąś zaprosili :cool2:
A wypłata bonami... z jednej strony lepsze to niż nic. Pamiętajcie, po trudnych dniach przyjdzie w końcu czas dobrą passę. A zresztą jest rok 2013. 13 nie jest szczęścliwą liczbą, 2014 będzie zupełnie inny. oby ten rok sie szybciej skończył.

Anetka już mikołaj???????? już zaraz grudzień?????? masakra

Monia może teraz Mati będzie mniej chorował. Może wziewy mu pomogą.

Witam kobietki!

Julitka wczoraj napisała list do Mikołaja i mam go wysłać razem z fakturami;-)

U nas słonko, ale zimno, juz zima coraz bliżej:-(:-(:-(

Gościowy weekend bedziemy mieli:-)

Kurczę, a ja narzekam na nawał pracy. Nie wiem w co ręce włożyć. Na dzieci czasu nie mam. Jak powiedziałam o tym dyrekcji i że nie dość, że po godzinach zostaję (za darmo), to do domu kupę roboty biorę, to mi odpowiedziała, że taka jest specyfika pracy nauczyciela. A ja na to: tak, ale jak się pracuje po 5 godzin, to ok, a nie po 8. A ona: jak się praca nie podoba, to można zmienić. :sorry2: To mnie mocno motywuje do... szukania nowej pracy. W mojej miejscowości od września rusza państwowe przedszkole i szkoła podstawowa. Mam nadzieję, że do tego czasu nie zwariuję. :szok:

reklama
Witam
dziewczyny jak wam minął weekend?
Majandra życzę obys nie zwariowała i wytrwała do momentu aż znajdziesz coś innego
Justyś co tam u Ciebie jak w pracy?
Agulka uwierz w siebie i myśl pozytywnie a nie słuchaj jakiś debili
Donuś jak tam gościowy weekend? udany?
Iza co u Ciebie?
Nuśka Hop hop co tam u Was?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry