Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Najlepiej używaj pampersów i zmieniaj jak najczęsciej sie da.Jesli chodzi o mleko to niestety nie doradzę bo stosuję angielskie,a starszego synka karmiłam aptecznym na recepte bodajże nutramigen czy jakoś tak.Przegotowana woda z kranu rzeczywiście wystarczy.Poza tym kazde nawet malutkie sisiu ma na skórze bo jak śpi to przecież tak tetra nie odciąga jak pampers, no ale stosowałam sie do zaleceń pediatry. Myśle że nie tu jest przyczyna. Bo leczenie samego skutku nie ma sensu jak widać ......... Pomóżcie. Może macie jakieś doswiadczenia w tej dziedzinie.

Na pocieszenie i odbudowanie checi karmienia piersia kupilam sobie film dvd ze strony komitetu upowrzechniania karmienia
Oczywiscie usg brzuszka w nastepnym tyg bo Pani doktor sie nie wyrabia i moze nawet dobrze bo zapytam przy okazji co moze byc powodem tej sytuacji. No to obgadalam moja bidulke kochana
Na pocieszenie i odbudowanie checi karmienia piersia kupilam sobie film dvd ze strony komitetu upowrzechniania karmienia
Oczywiscie usg brzuszka w nastepnym tyg bo Pani doktor sie nie wyrabia i moze nawet dobrze bo zapytam przy okazji co moze byc powodem tej sytuacji. No to obgadalam moja bidulke;-)
Komp odmawia posluszenstwa,nagle sie wyl. i 2 te same posty sie zapisaly...Co do ubrania malej Hanife to nie wiem jak tam u Was kobitki z pogoda ale moim zdaniem malej jest w sam raz:-) Ja zakladam body z dlugim rekawem na to spiszki,skarpetki,czapeczka,kombinezon krolika lzejszy i na to taki zimowy kombinezon w ktorym Nel jeszcze tonie ale mysle ze za pare miesiecy bedzie juz ok.Tyle ze ja juz czuje mroz w nosie jak wychodze na dwor...nie cierpie zimy w miescie