reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
http://2.UploadMirror.com/uploaded/7/431/glitter_maker_02_05_2007_04_34_51_67641.gif

Harharani u Dorothy PErkins są fajne spodnie ciążowe, wczoraj kupiłam bojówki. Poza tym te co wybrałas sa ładne,ale ja się boję na ten momemt kupować spodnie ciążowe , bo nie wiem jaki rozmiar będę nosiła po kilku tygodniach. Kiedy wracasz do Anglii??
Tygrysku ja tydzień temu umierałam. Miałam takie przeziębienie,że wyglądałam jak Zombi. Kupiłam maść rogrzewającą , smarowałam na husteczkę i wdychałam dla oczyszczenia dróg oddechowych. A co do Nospy , czy ty bierzesz ją pod kontrolą lekarza, bo różne opinie słyszałam na temat brania nospy w tak wczesniej ciąży?
Jak wam minął weekend? Ja byłam u koleżanki w Londynie.Pojechaliśmy z jej dziećmi do muzeum figur woskowych. Fajna zabawa. Niektóre figury jak żywe.Niezła robota.
Pozdrawiam

witajcie...,długo mnie nie było, nie mam szans, żeby nadrobić zaległości....:(
tolka - trzymaj się dzielnie, na pewno wszystko będzie w porządku!!
ja dzisiaj mam usg, ciekawe co słychać u dzidzi?? mam nadzieję, że znajdę siły i czas, żeby do Was częściej wpadać....

buziaczki dla wszystkich brzuchalek, papa

cześć dziewczyny

ciekawe co u tolki? Trzymaj się dzielnie.

Ja po 2tygodniowym zwonieniu poszłam dziś do ginki i dostałam jeszcze... miesiąc zwolnienia - do końca I trymestru... :baffled: Chyba będę jajka znosić, a potem wysiadywać.

Dziewczyny, może wy wiecie jak to jest z chorobowym w ciąży od każdego lekarza jest płatne 100%?
ja dostałam od rodzinnego, nie napisał mi jakiegoś kodu bo to piszą specjaliści, kadry straszą że zapłacą 80% sama nie wiem, mam i m zaświadczenie od ginki zawieść??
Kurcze to już 11 tydzień a jeszcze nie byłam na usg martwię się trochę na zapas i jadę w ten czwartek do ginki wyżebrać skierowanie

czesc... Tygrysek, ktos pisal o podobnym klopocie...tylko ne pamietam gdzie,ale chyba na staramy sie wiec jakby co to sie dowiem... na pewno jest potrzebne jakies nowe zaswiadczenie ... Ale nie pamietam od kogo niestety.

Cfcgirl, ja wracam dopiero 20 lutego. Ciesze sie ze mialam okazje tak porzadnie odpooczac wlasnie teraz...
dzieki za cynk o spodniach =) na pewno skorzystam jak ju z do UK trafie :)

Carioca, mama nadzieje ze Ci szybko minie :) A ty wykonujesz jakas 'wymagajaca' prace czy w miare lekka fizycznie ? O ile mozna wiedziec :)

Gosik, ja tez dzis mam usg, ale jeszcse do tego gina. Troszke sie przejmuje.. Zobaczysz ze bedzie dobrze :)

W ogole gdzie sie podziala reszta babeczek ? Czy zima je wchlonela ?:)

I widzialyscie juz? Pojawil sie pazdziernik, wiec nie jestesmy takie najmlodsze na forum :)

dziewczyny tu znowu siostra tolki23

niestety ale miala zabieg i nie ma już dzidziusia :-( :-( :-( :-(

dziękuje Wam za ciepłe słowa dla niej

może kiedyś sama znajdzie siłe by Wam to opisać ...............

Tolka23 trzymaj się!!!:-( :-( :-( :-( :-(

Kurcze co się dzieje? Czy to taki klimat czy co?:no:
A ja poszłam sobie dzisiaj sama zrobić na własny koszt wyniki...i widzę że mam nie za bardzo dobre...bo anemia mi wyszła:tak: :tak: :-( W środę do ginki idę to lepiej mi powie no i w końcu będę miała kartę ciążową założoną:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry