blimka
Wrześniowe mamy'07
A właśnie a gdzie zniknęły nasze koleżanki Gosik Maraniko Blimka halo dziewczyny co u was mogłybyście chociaż wpaść napisać dzień dobry ,
Witam witam
Dziewczęta, własnie od 2 dni próbuję nadrobić ponad miesiąc stracony na BB ale chyba nie dam rady... Mam nadzieje, ze wszystkie wrześniowe dzieciaczki mają się świetnie i zdrowo rosną
Ja wróciłam już od rodziców i znowu jestem zdana sama na siebie a już miałam taki luz
:-) Wysypiałam się, byłam na paru imprezkach ze znajomymi. Fajnie jak sie ma z kim malca zostawić, chociażby po to żeby iść sobie na zakupy. Wypoczęłam i jestem zadowolona, jedyny minus to, że tutaj nie miałam jak i kiedy zajrzeć....Poczytałam trochę o waszych problemach ze chrzcinami...
My ochrzciliśmy naszego pod koniec grudnia, też musiałam jechać do mojej parafii po zgodę na chrzest (to podobno takie grzecznościowe, chyba chodzi o to że ksiądz księdzu się nie powinien wtrącać do parafian) moja parafia jest w warszawie gdzie jesteśmy zameldowani a w poznaniu robiliśmy chrzciny u moich rodziców więc musiałam pojechać, zostawic dziecko i załatwic to zezwolenie.
później wrzucę jakieś zdjęcia
pozdrowienia dla wszystkich
ja pare razy mialam niezla akcje..myslalam ze mi leb peknie i to tak na powaznie,zadne przelyknaie sliny ani ziewanie neipomagalo..liczylam dosklownie sekudny do pekniecia mi tego czegos w glowie..bol jak cholera,gapie sie na ludzi a wszyscy siedza spokojnie i nic niekomu sie nie dzieje,msylalam ze umre ale wstyd mi bylo poprosic kogos o pomoc..no bo niby co mogliby zrobic..slyszlalam ze to od za szybkiej zmiany wysokosci,zalezy od pilota i jego umiejetnosci,od tego czasu wbilam se do glowy ze malej moze sie zrobic to samo tyle i nei wiem jak to bedzie z tym moim lotem w najblizszym czasie
też się strasznie bałam lecieć z małym
i czy czasem jej nie zaszkodzę...
jak zobaczyłam 8 letnia dziewczynkę ciągnącą cyca wybaczcie ale dla mnie to już zboczenie. Nie chcę nikogo urazić ale widok biegającego dziecka które juz samo podnosi bluzkę mamie i ciągnie cyca to już średnio mi się podoba ale ośmioletnia dziewucha przy cycu