Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

fajne podobają mi się.
Wikusia wygląda super jako królowa
A swoją drogą to słyszałam kiedyś na TVN Style rozmowę o tym i mówili że w Nowej Zelandii matki podjeżdżają na długiej przerwie pod szkołę i ich pięcioletnie czy sześcioletnie dzieci lecą ze szkoły do samochodów na szybki lunch z cycusia :-)
W życiu! Chociaż mi się karmienie coraz bardziej podoba, na początku za tym nie przepadałam, teraz jest fajnie :-) No ale myślę że pokarmię max rok, półtorej... No chyba że mój plan na drugie dziecię ASAP się zrealizuje, to będę karmić dłużej, no ale już inny pyszczek.
No i chyba trafiłam na naprawdę fajną fryzjerkę, zobaczymy jeszcze co będzie po umyciu. Jak dorwę po południu męża z aparatem to Wam wkleję fotki na zamknętym:-)
Bo mi się tak podobała moja fryzura że cokolwiek przymierzyłam i patrzyłam w lustro to mi się podobało jak wyglądam z tymi nowymi włosami i kupowałam, hihi;-)No ale myślę że pokarmię max rok, półtorej... No chyba że mój plan na drugie dziecię ASAP się zrealizuje, to będę karmić dłużej, no ale już inny pyszczek.
proboszcz nie robil nam zadnych problemow.
dodal tylko z usmiechem na tawrzy....ze pewnie sie nie pobierzemy....a my tez z usmiechem - ze sie pobierzemy gdyz dla nas katolikow wazne jest sakramentalne malzenstwo.