reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Aneczko współczuje przeżyć z babsztylem i w ogóle z przychodnią... ehhh szkoda słów jakiś dzisiaj dzień nie tego czy coś. Mój mały marudny i znudzony mimo ze pogoda super to jakoś tak niemrawo jest

dziewczyny, ja tylko na chwile - mam pytanie, wewnatrz ust Staska zobaczylam biale punkciki/nalot, czy to tzw afty? czy jest na to jakis domowy sposob czy raczej udac sie do lekarza?...nie bolalo go kiedy mu je dotykalam...a slyszalam ze afty bola, nie wiem, nigdy nie mialam...

Hruda, moze to po prostu mleko. Sprobuj delikatnie (nie za mocno,bo jesli to plesniawki moga krwawic) zetrzec palcem, jak zejdzie to znaczy,ze mleko. Domowego sposobu na plesniawki nie znam:zawstydzona/y:

hruda jeśli to pleśniawki to proponuje aphtin w aptece bez recepty i jak załatwisz to zanim sie rozniesie to obejdzie się bez lekarza i leczenia innymi specyfikami, mamcia też mówiła żeby pieluszką podczas kąpieli przemywać dziecku buziucha w środku a najlepiej jak mąły nasiusua na tąpieluszkę bo mocz dziecka ma jakieś tam właściwości to troszkę z medycyny ludowej
a my dzisiaj pospaliśmy od ostatniego postu do 18 spałam i B też a Szyma wojował i jak ja wstałam to mały spał na 3 krzesłach złączonych do siebie wpatrzony w bajkę, wykączyło go przedszkole nie był tam już 2 tygodnie a dzisiaj mieli akademie z okazji dnia babci i dziadka ponoć fajnie bylo i pewnie to przeżywał a jutro choinka z nagrodami taki relikt prlu w przedszkolu został, wiecie karnawałi i przebieranki i też pójdzie no i dzisiaj tylko raz mu noska wycierałam z katarku a od wczoraj nic mu nie podałam ale jak długo mi się uda go utrzymac w takim stanie to nie wiem

klavell ja podaje wszelkie leki strzykawką unikam wlewania do napojów czyłyżeczki bo z napoju to na pewno nie wypije wszystkiego a z łyczeczką różnie bywa, no chyba że leczwenie trwa bardzo długo i malec nie wspólpracuje to szukam różnych metod typu wlewasnie syropku na tylną częśc jeszyka bo na przedniej są kubki smakowe i może wypluć, i tu rada dla mamci co maluch nie chce jeść łyżeczką włóż ją głębiej z jedzonkiem to może wtedy załapie

Dziewczyny czy fałdki na obu nózkach powinny być symetryczne?
U Angelki zauważyłam że nie są,na jednym udziku ma fałdke na drugim nie.
Co to może znaczyć?problemy z bioderkami?

reklama
Gabids, moja teoria jest taka: kazdy czlowiek jest niesymetryczny. Wiele kobiet ma jedna piers wieksza od drugiej. Co do bioderek: Czy Angelka miala robione usg bioderek? Jesli nie to czas najwyzszy wykonac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry