tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
no i księdzocha dalej nie ma a Wika jż śpi ukąpana i najedzona nie doczekała kolędy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

To już zboczenie... Ludzie zawsze przeginają, jak nie jedną to w drugą stronę...

;-)
. Dzięki za życzonka zdrówka. Z Tymkiem sytuacja jest dziwna, bo w sumie to poza 2 luźnymi kupami wczoraj i 1 dzisiaj to nic się nie dzieje. Trochę pokasłuje, ale temp. OK, apetyt też nie najgorszy (tylko dwa razy z 6 posiłków nie zjadł wszystkiego). Poczekam do piątku, jakby się coś rozkręcało, to zarejestruję go do lekarza. A Kuba... właśnie zrobiliśmy mu mega inhalacje z soli w łazience, napuściliśmy bardzo gorącej wody do brodzika, tak żeby wytworzyć parę, do wody dosypałam soli kuchennej i przez 15 minut to wdychaliśmy. Kaszel u Kuby jest bardzo męczący, parę razy spowodował wymioty. Nie wiem, nic na to nie pomaga, nawet Flegamina. Może jutro zadzwonię do pediatry, żeby coś przepisała skuteczniejszego, bo się Kuba zamęczy. Może ta inhalacja okaże się skuteczna?Nuśka - mnie już dwulatek przy piersi wydaje się dużą przesadą. Ja bym chyba nie mogła karmić piersią tak "świadomego" malucha. A 8-latka przy piersi?To już zboczenie... Ludzie zawsze przeginają, jak nie jedną to w drugą stronę...

Probuje przez fotosika,ale nie wiem,ktory adres skopiowac,kilka juz probowalam to mi krzyczy invalid filemajandra - zmniejsz zdjęcie do wielkości ok 150 pikseli (szerokość) i wklej przez fotosik, imageshacka lub phobucket.