reklama

Wrześniówkowe mamy

Gabids - mi to też nie przeszkadza. Ostatnio wynalazł mnie na naszej-klasie kolega, którego znam tylko z innego forum (o koszykówce, he he). Może okaże się, że mamy wspólnych znajomych? Albo jesteśmy spokrewnieni, hi hi? Ale by było...

reklama
Witam ale naprodukowałyście stron a ja tu próbuję nadrobić obiad na kuchence ach zaczytałam się obym nic nie przypaliła.

Kina biedna ta Twoja Carmen trzymam kciuki aby wszystko się szybko wygoiło no i za Ciebie również. Pisałaś ze idziesz ze sobą na badanie pewnie tez dadzą paracetamol to u nich takie modne.

My również używamy jeszcze pampersów 3 ale zauważyłam że już zrobiły sie za mało chłonne i czas będzie przejść na 4 tylko muszę jeszcze skończyć tą paczkę a mam tą dużą.

tmadzik Mam pytanie do mam karmiących piersią :) Jak często wasze maluszki robią kupkę? Oliwka ostatnio robi co drugi dzień i nie wiem czy jest to normalne.
Ja karmię Igorka tylko piersią ale on robi często kupy prawie po każdym karmieniu jak się zdarzy że nie zrobi po karmieniu to po kolejnym karmieniu juz na pewno , ostatnio upodobał sobie noc i tak w środku nocy po karmieniu odkładam go do łóżeczka a on niby zasypia ja juz też i słyszę znajomy dźwięk:-) no i muszę wstać i go przebrać a kiedyś tak fajnie było ze dopiero rano robił kupkę i był w jednej pieluszce całą noc.

NIe wiem czy sie wam chwalilam..ale bylam u fryzjera.. I sorki za przeklenstwo ale mi baba taki kolor odjebala ze myslalam ze sie poplacze. Golebie pasemka, ktore wygladaly paskudnie na mojej glowie,a do tego... uciela mi grzywke tak, ze wygladam jak pieciolatka ktora sama sobie obciela wloski. Miala uciac tylko 5 cm, ucielo jej sie 20 ponad.

Przyszlam do domu i plakalam... a zeby bylo smieszniej to dzis chcialam poprawic i farbnelam sobie ciemnym blondem... wyszly kurna ...rude....

przezywam zalamanie, bo zbyt wiele rzeczy mi sie nalozylo. Mialam miec lzej a poki co jest tylko gorzej i gorzej...

do tego moja babcia ma alzheimera i daje nam tak w kosc ze wytrzymac nie mozna...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry