reklama

Wrześniówkowe mamy

kina - tak to wlasnie jest z ta ang sluzba zdrowia... jak cos jest naprawde niepokojacego i bezmala na erce czlwoieka w Polsce by zabierali...w Anglii mowia ze nic nie jest, ze przejdzie a najlepiej wziasc paracetmol i czekac !
Szlag mnie trafia jak oni podchodza...
Moja Nastka tez ma naczyniaka na nozce od urodzenia. Kazdy patrzyl i nic- mowili ze zniknie. Poki co narazie jeszcze jest i chyba jakos nie niknie :crazy:
W Polsce gdy poszlam z tym do pediatry od razu skieowal mnie do jakies Akademii medycznej na jakies oddzial onkologiczno - cos tam (jak zerkne w papiery to ci napisze). Napisala do Angielskich lekarzy ze to musi byc pod stala kontola ze nie mozna tego lekcewazyc, bo moze wlasnie urosnac jak twojej malej...co najsmieszniejsze PO POLSKU :szok: Ale juz sobie wyobrazam jak ktos to tam serio potraktuje :crazy: pewnie beda sobie jaja robic ... juz mnie krew zalewa na sama mysl

reklama
Jestem za GABIDS - fajnie by bylo was zobaczyc choc na naszej klasie... bo jakos do zaknietego nie mam dostepu :-(
Klavell - sprobuje cie odnalezc :-) jak cie znajde to moge cie zaprosic do moich znajomych ?

Rzeczywiscie nastukalyscie kochane tych postow przez pol dnia ,bylo sie przez co przedzierac:-)
A co do wlosow to ja tez tydzien temu odwiedzilam fryzjerke.Ja mialam inna koncepcje ona inna i to co wyszlo wola o pomste do nieba.Ale hruda dala mi swoj przepis na fajny kolorek i za jakis miesiac ide sie robic na bostwo.hehe
malagorzatka a dlaczego nie masz dostepu do zamknietego?Musisz to zglosic do naszego moderatora.

Gadbis - hmmmm mysle ze chyba ktoras z was zglasza do moderatora osoby ktore maja nalezec do watku zamknietego... moze i zglosila, i moze mnie nie przyjeto...:baffled:

No i w koncu mamy juz dlugo oczekiwany PESEL !

Jutro dziewczyny .... Pączkowego Tlustego Czwartku :-p

Harsh -nie umiera tylko my lezymy wylorbaszone na kanapach az ciezko wstac po lapczywej konsumpcji paczka od klaveel i Hanifki bo wyglodzone ciaglym postem...az nam sie uleeewaaa uffff :-D:-D:-D:-D...
ale dzis CHOLESTEROL IS DEAD;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry