mala-gorzatka28
Fanka BB :)
kina - tak to wlasnie jest z ta ang sluzba zdrowia... jak cos jest naprawde niepokojacego i bezmala na erce czlwoieka w Polsce by zabierali...w Anglii mowia ze nic nie jest, ze przejdzie a najlepiej wziasc paracetmol i czekac !
Szlag mnie trafia jak oni podchodza...
Moja Nastka tez ma naczyniaka na nozce od urodzenia. Kazdy patrzyl i nic- mowili ze zniknie. Poki co narazie jeszcze jest i chyba jakos nie niknie
W Polsce gdy poszlam z tym do pediatry od razu skieowal mnie do jakies Akademii medycznej na jakies oddzial onkologiczno - cos tam (jak zerkne w papiery to ci napisze). Napisala do Angielskich lekarzy ze to musi byc pod stala kontola ze nie mozna tego lekcewazyc, bo moze wlasnie urosnac jak twojej malej...co najsmieszniejsze PO POLSKU
Ale juz sobie wyobrazam jak ktos to tam serio potraktuje
pewnie beda sobie jaja robic ... juz mnie krew zalewa na sama mysl
Szlag mnie trafia jak oni podchodza...
Moja Nastka tez ma naczyniaka na nozce od urodzenia. Kazdy patrzyl i nic- mowili ze zniknie. Poki co narazie jeszcze jest i chyba jakos nie niknie

W Polsce gdy poszlam z tym do pediatry od razu skieowal mnie do jakies Akademii medycznej na jakies oddzial onkologiczno - cos tam (jak zerkne w papiery to ci napisze). Napisala do Angielskich lekarzy ze to musi byc pod stala kontola ze nie mozna tego lekcewazyc, bo moze wlasnie urosnac jak twojej malej...co najsmieszniejsze PO POLSKU
Ale juz sobie wyobrazam jak ktos to tam serio potraktuje
pewnie beda sobie jaja robic ... juz mnie krew zalewa na sama mysl