reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Kina82 ucałuj córcie. Współczuje takich lekarzy :dry: i na pewno wszystko będzie dobrze !!

Harsharani spróbuj (za kilka dni) szamponem koloryzującym. Kiedyś przez przypadek wyszły mi czerwone - też miałam jasne pasemka. A włoski szybko odrosną.

NuŚka dzięki za odpowiedź :) Dzisiaj załatwiła się kilka razy więc może miała po prostu gorszy dzień?

Kupując jedzonka w słoiczkach na co trzeba zwrócić uwagę?

Przede wszystkim na date waznosci i czy sloiczek nie byl otwierany (wieczko powinno myc lekko wklesniete)
A co powinno myć to wieczko ;-);-);-)żartowałam
Majandra Ty napisałaś już 1868 postów :szok:to już coś podziwiam bo wiem że jeszcze studiujesz, do tego Maciuś no no.

Harsh
a ten rudy to może jakiś fajny? Też nie lubię jak mnie obetną tak jak mi się nie podoba . Bo człowiek tu ma nadzieje poprawić sobie humor i sie dowartościować a tu klops. Ale tak jak pisze tmadzik miejmy nadzieje że szybko odrosną. A tak w ogóle to miałaś napisać jak tam spotkanie z rodzinką M bo coś pisałaś że średnio chce Ci się tam iść. Byłaś już czy może jesteś przed?

Ja się wcale nie dziwie, że tyle postów natrzaskałyście. Człowiek nie zagląda na BB pół dnia a potem nie może się pozbierać, tyle nowych odpowiedzi. I choćby nie chciał, to musi sam odpowiedzieć:-D:-D:-D;-);-);-)

Ja właśnie skończyłam robić chruściki, nota bene, według lekko zmodyfikowanego przepisu Harsharani (dodałam tylko od siebie spirytus i masło) i wyszły przepyszne. Nie wiem, czy dotrwają do jutra...;-) Zostało mi trochę oleju to może jutro jeszcze zrobię serowe oponki, pod warunkiem, że mi się wena twórcza do pichcenia utrzyma (a z tym może być ciężko, hi hi).

Harsh - mnie tak fryzjerka urządziła przed świętami. Ale byłam wściekła. Mamusia moja oczywiście była zachwycona, bo to jej fryzjerka, ale na początku sama stwierdziła, że babka "spieprzyła" sprawę. W zeszłym tygodniu byłam u innej fryzjerki i ta troszkę poprawiła mi cięcie. Kolor - wg niej - nie jest najgorszy, bo mi ponoć nie pasują jasne włosy (docelowo miały być bardzo jasne, tylko tej pierwszej coś nie wyszło). Beżowy. Ni to blond ni to nie wiem co ale bardzo zbliżone do moich naturalnych mysich włosów.Chyba daruję sobie rozjaśnianie i wrócę do starego dobrego balejażu (przepraszam, za spolszczenie:-)), bo jednak z pasemkami czułam się najlepiej i nie było takiego problemu z odrostami.

Tmadzik - poza datą ważności i wklęsłym wieczkiem, warto sprawdzać od jakiego miesiąca można go podawać dziecku, a także skład - czy zawiera białko mleka krowiego, gluten i inne substancje uczulające. Niektórzy producenci mają oznaczenie na słoiczku literką "A" co znaczy, że można go podawać małym alergikom bo nie zawierają żadnych najczęściej uczulających składników. Cóż innego... no i pewnie na cene, he he, bo kosztują kosmicznie.

Harsh - nic dodac, nic ujac...niech mi wybacza swietni w tym fachu ale o dobrego fryzjera ciezko. Nie zmienie o nich zdania, niestety...:crazy:. Raz nawet wybralam sie do mistrzyni Polski, i chyba vice mistrzyni swiata ( w trojmiescie to znana babka), tez za namowa mojej zachwyconej mamy:baffled:...uzbieralam kase, bo oczywiscie placi sie bajonskie sumy...i co? zamiast brazowych pasemek wyszly rude i wygladalam jedzowato. I ta cala mistrzyni mi odrzekla ze widocznie taka uroda moich naturalnych wlosow i nie "chwytaja" koloru brazowego. Na szczescie w ramach reklamacji mialam powtorke i o dziwo juz nie mialy sklonnosci do zrudzenia...ale juz wiecie ze nie stad moj nick Hruda:-):-):-)

Przerąbane z tymi fryzjerami :dry:

Kina, współczuję. Mam nadzieję że naczyniak szybko zniknie, a przejść z lekarzami nie zazdroszczę... :no:

Tygrysek, trzymam za Was kciuki, mam nadzieję że Szymek ma się dobrze i nie stresował się za bardzo.

Ja byłam dzisiaj w pracy, oznajmiłam szefowi (telefonicznie, bo oczywiście go nie było na tej fabryce, zawsze siedzi na drugiej), że będę dopiero w kwietniu a nie w marcu bo idę na tą całą operację na woreczek, a na to jest ok 30 dni L4 z którego mam zamiar skorzystać. No i powiedział że jeśli o niego chodzi to ok. Nie wiem sama czy jest taki życzliwy czy ma na mnie już zlewkę. Z nim to nigdy nie wiadomo... Nie umiem go rozgryźć. :baffled: A na zabieg się postaram umówić na przyszły tydzień. Trochę mam stracha, nigdy nie miałam żadnych takich zabiegów.

Z Oskarkiem dalej kiepsko, ciągle kaszle,ma katar, temperatura też między 37 a 38, jutro znowu idę do lekarza:no:. Biedactwo...

reklama
Witajcie!
Harsh... włosy mają to do siebie ze odrosną, a ładnemu we wszystkim ładnie, pewnie teraz masz interesująsy image :)
Doti - Ty nie kombinuj co moze miec szef na mysli, jesli to facet to ma na mysli dokladnie to co powiedzial. Oby synus juz byl zdrowy szybko, znam to co teraz musisz czuc :(

Kochane ide na zamkniety pododawac Was do znajomych z naszej-klasy, nie nadrobie zaleglosci bo prasowanko przede mna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry