Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i na pewno wszystko będzie dobrze !!Przede wszystkim na date waznosci i czy sloiczek nie byl otwierany (wieczko powinno byc lekko wklesniete)Kupując jedzonka w słoiczkach na co trzeba zwrócić uwagę?
A co powinno myć to wieczko ;-);-);-)żartowałamPrzede wszystkim na date waznosci i czy sloiczek nie byl otwierany (wieczko powinno myc lekko wklesniete)
to już coś podziwiam bo wiem że jeszcze studiujesz, do tego Maciuś no no.A co powinno myć to wieczko ;-);-);-)żartowałam

Majandra Ty napisałaś już 1868 postówto już coś podziwiam bo wiem że jeszcze studiujesz, do tego Maciuś no no.

;-);-);-)
. Raz nawet wybralam sie do mistrzyni Polski, i chyba vice mistrzyni swiata ( w trojmiescie to znana babka), tez za namowa mojej zachwyconej mamy
...uzbieralam kase, bo oczywiscie placi sie bajonskie sumy...i co? zamiast brazowych pasemek wyszly rude i wygladalam jedzowato. I ta cala mistrzyni mi odrzekla ze widocznie taka uroda moich naturalnych wlosow i nie "chwytaja" koloru brazowego. Na szczescie w ramach reklamacji mialam powtorke i o dziwo juz nie mialy sklonnosci do zrudzenia...ale juz wiecie ze nie stad moj nick Hruda:-):-):-)
A na zabieg się postaram umówić na przyszły tydzień. Trochę mam stracha, nigdy nie miałam żadnych takich zabiegów.
. Biedactwo...