reklama

Wrześniówkowe mamy

oj zle zaczelas Majandra...powinnas:
Czesc, jestem Majandra ( a my: czesc Majandra)
- jestem BB-holiczka...:zawstydzona/y:
...ale od tego nalogu nie ma ani leku, ani odwyku ani terapii, beznadziejny przypadek!:-D:-D:-D

reklama
Ale jestescie swietne:-D:-D:-DLubie was czytac.:tak:
klavell paczek pyszniutki,brakuje mi takich..:tak:

A u mnie taka wichura dzisiaj ze nie moglam Fabka do szkoly odprowadzic.Wiec wymyslilam ze zadzwonie i powiem jaka sytuacja i ze zaprowadze syna na 10 na basen bo dzisiaj maja zajecia.Ale gdzie tam nie zgodzili sie.Dziecko musi byc najpierw w szkole i koniec.Tak mi poszli na reke,wiec siedzimy w domu.

Czesc Gabdis:-D:-D
..i troche z innej manki...Harsh - ty lecialas niedawno z malym prawda? co zrobilas zeby przez te godzine lub dwie siedzial grzecznie na twoich kolanach?. Bo Xeone pisala ze dali jej kolyske ale w tych krotkich lotach i tanich liniach nie mam co liczyc na taki luksus:baffled:
Dziewczyny - jak szybko dziala Viburcol i jak dlugo?

Cześć, kobitki!

Ale miałam dzisiaj spanie... Obudziła mnie dopiero pielęgniarka, która przyszła na zastrzyk przed 9:00. A miałam tylko uspać Tymka:-D. Ale musiałam wyglądać - w szlafroku, z włosami jak piorun w rabarbar:baffled::zawstydzona/y::-)

Co do wątku zamkniętego, to z tego co pamiętam Etka robiła listę użytkowników i wysyłała ją do administratorki. Być może dałoby radę sporządzić listę uzupełniającą i jeszcze raz uderzyć w to samo źródło?

Hruda - no, ale się uśmiałam z tej terapii... Już miałam nawet przed oczami grupę kobitek w niemowlakami na ręku, przyspawanych do klawiatury komputerowej, siedzących w kręgu i słuchających kolejnych historii w stylu "jak dałam się wciągnąć do sekty BB... A byłam taką normalną, cichą, zwyczajną kobietą w ciąży...":-):-D:-D

Czesc mamuski! Jakis do d.... dzisiaj dzien. Wieje jak sto diablow, zimno jak cholera, mala zasmarkana z kaszlem i na dodatek ranka sie powieksza, nowe pekniecia + brak paczkow, bo po nie nie wyjde bo Carmenka przeziebiona, a jak J. bedzie wracal z pracy bedzie juz po ptokach bo wszystkie beda wyprzedane. Mozna po prawdzie kupic ich angielskie tescowe, ale to juz nie to samo. Wiec mamitki wcianajcie za mnie te paczki!

halo! jest tu kto?!
bylismy wczoraj na badaniu bioderek i lekarz powiedzial, ze wszystko ok. zaniepokoilo mnie jednak to, ze dodal, ze nie sa jeszcze do konca zwapnione. i nie wiem czy to normalne czy mam znowu panikowac? nie pytalam go o nic bo facet jest tak wredny, ze chcielismy stamtad jak najszybciej wyjsc. a poza tym wiedzialm, ze moge na was liczyc :-D.

reklama
Iza - skoro lekarz powiedział, że jest OK, to widocznie jest OK. Nie martw się, z tym zwapnieniem to pewnie fizjologiczna sprawa, a więc normalna. Przecież, gdyby coś go niepokoiło to by ci powiedział.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry