reklama

Wrześniówkowe mamy

Czesc,
hruda - powodzenia w związku z tym lotem! Trzymaj się!
Kina - mnie co prawda dobrze pozszywali i polska gin stwierdziła że po porodzie wygląda super ale za to wynalazła mi jakąś narośl... Pobrała próbki i wyniki będę mieć w marcu. Oczywiście w IE nikt mnie nie nie przebadał a ginekologa widziałam ostatnio na porodówce. Irlandki chyba wcale nie chodzą do ginów...

reklama
aneczka dzisiaj Ty przejelas paleczke po majandrze:-)
kinia auc nie zazdroszcze:no:to jedno z przykrych doswiadczen dla kobiety.Moja znajoma z Londynu pozszywali w gwiazde doslownie.Ale miejmy nadzieje ze znajdzie sie jakis przytomny lekarz i wszystko "naprawi".
blimka ja mialam taka narosl jak to okreslilas na szyjce.I to byl polip,ale juz dawno usuniety bezpowrotnie.
hruda spokojnego lotu zycze.

No nie no to miala byc kontynuacja pierwszego postu,:crazy:
Bylam dzisiaj na cotygodniowym spotkaniu edukacyjnym dla rodzicow.I wlasnie sie utwierdzilam ze tutaj gonia z wprowadzaniem nowosci kulinarnych dla niemowlakow.Chlopiec starszy od Angeliny o miesiac szamal swiezo upieczonego tosta z maslem.Normalnie trzymal sobie w raczce kawalek i jadl,a ten tost taki po angielsku mocno przypieczony,a nawet przypalony.Musze czesciej uczestniczyc w takich zajeciach to sie napatrze:szok::baffled:

Gabids, i oby tylko na tym patrzeniu się skończyło. Szok!:szok:

Kina, ja też zostałam brzydko zszyta. Do tej pory czuję dyskomfort, wiecie kiedy
;-)

majandra nie zamierzam nasladowac angielskiego wychowania:no:Tutaj nawet niemowlaki nie wiedza co to jest czapka i bardzo czesto nie wiedza co to skarpetki.A o tym ze kobiety nie nosza rajstop nawet nie wspomne.

reklama
Hruda udanego lotu czekamy na relacje po.

MAjandra witaj widzę ze odwyk od BB się nie powiódł bo jak to bywa przy nałogach jak raz juz się złamiesz to cała terapia do kitu hihihi;-);-);-):-):-)
Majandra pisze:
Kina, ja też zostałam brzydko zszyta. Do tej pory czuję dyskomfort, wiecie kiedy;-)
Witaj w klubie :baffled:

Gabids bez rajstop w zimie juz mi zimno brrr:baffled:

Kina trzymam kciuki żeby się wszystko w końcu u Ciebie i córci wygoiło.

Blimka ja proponuje nowy suwaczek założyć bo ten odlicza wstecz:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry