Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)

;-)...Pomozcie

.Knajpa zaklepana i torcik rowniez.Do świętej to mi daleko:-) ale odpowiem że u nas zawsze na chrzest daje się zaproszenia. Ja miałam zaproszenia na chrzest Igora.I pytanie...do moich "swietych" kolezanek...bo ja przeciez zyje w grzechu;-)...Pomozcie
Czy na chrzest i obiad po uroczystoasci powinnam rozsylac zaproszenia? bedzie raptem 17 gosci-rodzinka ale nie wiem jakie sa zwyczaje....Knajpa zaklepana i torcik rowniez.
:-):-)link do watku zamknietego https://www.babyboom.pl/forum/wrzesniowe-mamy07-f189/klavell - piszesz o wątku zamkniętym - a jak sie do niego dostac ja niestety nie mam dostępu. A jakie jedzonko przygotowywałaś Hanifce ja tez sama robie moze jakis przepisik?
Ma nadzieje ze nie bo nie chce drugiego dziecka jak bede w ciazy to sie chyba pochlastam...normalnie jak jadlam tabletki to @ dostawalam co 23 dni teraz miesiac nie jem no i dzis jest 29 dzien i okresu nie maklavell czyzby nowe dzieciatko sie szykowalo w drodze
No,a dzis u mnie bez zmian. Martwie sie jak **** bo nie dostalam wczoraj zadnego znaku od mojego M, ze dolecial. NIC! I siedze i sie trzese. Dobrze, ze Amanda dzis grzeczna. Ogladam wiadomosci, ale o zadnym wypadku samolotu nie slyszalam, wiec pewnie okaze sie, ze jego tel nie dziala, ze zmeczenia szybko usnal i dopiero dzis da mi jakos znac. Jak wroci to chyba przygotuje jakas fajna kolacyjke. Jestesmy juz 5 lat ze soba, a ja nigdy nie zrobilam kolacji przy swiecach NIGDY!