reklama

Wrześniówkowe mamy

Kindzia! Myślę że to nie wynik odstawienia ale zmian hormonalnych po porodzie jeszcze.
U mnie po obu porodach włosy zaczęły wyłazić garściami dosłownie po 3,5-4 miesiącach.
Dobra odżywka regenerująca trochę to powstrzyma, a za kilka tygodni będzie już wszystko w normie!!!

reklama
Mnie tez tak wychodzily wlosy najbardziej trzy miesiace po porodzie, teraz juz troche mniej.A zapomniacham sie pochwalic dzisiaj byl u mnie masazysta bo strasznie boli mnie kregoslup i czuje sie jak gdybu ktos zdjol mi worek kamieni z plecow-za tydzien tez przychodzi...:))))))))))

Klavell straszne jak można tak igrać z uczuciami przecież tyle osób co to czytało przejęło się, (nawet modliło się o ta dziewczynkę) to musiała być jakaś gówniara tak gówniara bo jak inaczej nazwać taki wybryk? Ale wiecie co jedno mnie cieszy:-) bo to oznacza że dziecko żyje. Mam tylko nadzieje że autorka bloga kiedyś w przyszłości nie będzie musiała takiego czegoś przejść naprawdę by zrozumieć że z takich rzeczy się nie żartuje i się przekonać co się wtedy czuje.

Niestety wirtualna rzeczywistosc ma swoje dobre strony a czasem wrecz fantastyczne, nieograniczone mozliwosci...ale zawsze jest druga strona medalu...takze mozliwosci kierowania ludzkim uczuciami...
Wlasnie objrzalam Matrix - swoja droga on to swietnie tlumaczy...
...nie mniej, ta cala afera blogowa jest niedopuszczalna!!!!!!!!! no i po co te regulaminy...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam nadzieje ze WY WRZEŚNIOWKI jestescie REALNE!!!!
Dziekuje za rady co do chrztu, chyba powysylam zaproszenia, bedzie elegancko a duzo z tym zachodu nie ma
Spokojnej nocki

atruviell na Twoim miejscu bym sie cieszyla wyjazdem we dwojke.Wiec czemu Ty sie nie cieszysz?

mam juz dosc...M dalej mi nie dal znac, ze dojechal!Chyba musze sama zadzwonic do jego rodziny, czego chcialam uniknac, ale musze, ile moge czekac!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry