Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z posiadanych przeze mnie informacji wynika, że chodzik może źle wpływać na niedojrzały układ kostny...ja osobiscie hanifki nie bede pakowala w chodzikDziewczyny napiszcie co sądzicie o chodziku?????
Będziecie dawać swoje szkraby?????

Mój teść twierdzi, że kobiety zatrzymują się na 18-tce i potem już tylko takie obchodzą.
Wiem, że ortopedzi mają histerię na punkcie tego urządzenia, ale całe pokolenia (w tym i my) wychowałyśmy się na chodzikach i przynajmniej ja nie mam żadnych kłopotów z postawą, nogami itp. A zyskałam dzięki chodzikowi parę minut dziennie czasu na coś innego niż łażenie z moim dzieckiem za rączki, bo kręgosłup to już powoli zaczynał wysiadać. Przestałam Kubę wkładać do chodzika kiedy już stabilnie chodził "za rączki". Mimo, że był grubaskiem i lekarka wyrokowała, że nie pójdzie do skończenia 15-go m-ca życia, Kuba zrobił nam niespodziankę i zaczął dreptać akurat na kilka dni przed skończeniem roczku

I rzeczywiscie dzieki temu Fabek bardzo szybko wyrusl z alergii.
Bylam tez w urzedzie paszportowym,M musi jechac do ambasady polskiej w dublinie zeby zezwolic na wydanie paszportu.tak ze bede z tym teraz wszystko zalatwiac..dziecko musi isc do fotografa chociaz cos wyczytalam na necie ze niby ozna smaemu zrobic foto-to podobno bzdura no i to by bylo na tyle,nareszcie spokoj z tymi szczepionkami na jakis czas
Co do tego liszaja na policzchu lekarka powiedziala 'bardzo wyczerpujaco' ze to sie dzieciom zdaza bo maja wrazliwa skore i przepisala pimafucort,skaze wykluczyla
na temat wprowadzania nowych dan to smiech na sali...uslyszlaam tylko ze 'tak tak mozna wprowadzac soczki,ROZNE sloiczki....' bardzo wyczerpujace...znow bede bulic za to zeby ktos w koncu powiedzial cos konkretnego