reklama

Wrześniówkowe mamy

Blimka - ja mu tez smaruje te zmiany Hydrokortyzonem, bo ten Locoid to wlasnie hydrokortyzon. I moze wlsanie dzieki temu schodzi...Ale nie chcialabym cale jego dziecinstwo uzywac tego sterydu, i "zcieńczać" naskorek wiec poszukam mimo wszytsko tego alergenu...no chybaze do nieczego nie dojde:-(

reklama
no ja własnie też nie używam tego kremu bez potrzeby lekarz mnie ostrzegł ze to nie jest kosmetyk itd. teraz mojemu wyszły takie drobne krostki pod brodą to pomaga krem oilatum. Pewnie ze lepiej znaleźć alergen...
ja mam wrażenie że u mojego to było coś przejściowego może związanego z niedojrzałością skóry albo układu pokarmowego....

Dostałam sms-a od Atruviell
U niej wszystko ok, tylko miała ostatnio trochę zamieszania i dzieciaki nie dawały czasu żeby napisać, ale czytała forum na bieżąco. Może dzisiaj wpadnie i coś skrobnie:-)

Dziewczyny, są nowe wrzesniowki, ktore pewnie chcialby dolaczyc do watku zamknietego. ALe proponowalabym ustalic jakies jasne zasady, np min. 50 wpisów i min. 2 miesiące z nami, jak uwazacie - malo - duzo? Nie chce wyjsc na nawiedzoną, ale wydaje mi sie ze doswiadczenia Klaviel z blogu o podszywających sie pod mamy i kradzieze zdjec powinny nas nieco uczulić na przyszłość.
Carioca Etka zgadzam się z wami całkowicie, zresztą juz pisałam kiedyś o tym na wątku zdjęciowym (otwartym) i mam nadzieje że mamy które do nas dołączą zrozumieją że to nie żaden nasz wymysł by się oddzielić tylko ochrona naszych zdjęć, bo jeżeli mamy dopisywać każdego kto pojawia się tylko na chwilkę to po co nam ten wątek zamknięty. Tak więc wszystkie nowe mamy zapraszamy do nas a jak już się "zaprzyjaźnimy" to się ujawnimy. O nawet mi się zrymowała:-)

Atru cieszę się że wszystko ok, czekamy cierpliwie jak te owieczki na swojego guru;-);-);-)

A Maraniko pisała że Tymuś już lepiej ale jeszcze do niedzieli bierze leki i ma po nich duży apetyt, do tego pisała ze malutki przeżył bardzo pobyt w szpitalu i teraz chce być tylko z mamą. Tak więc Maraniko trzymamy kciuki aby u was wszystko wróciło jak najprędzej do normy i duża buźka dla Tymuśa od e-cioć oczywiście.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry