reklama
donkat
Fanka BB :)
Witam kobietki!!
Wczoraj w pracy była mroźna kraina, ale jakoś przetrwałam. Dziś jeszcze nie dygocę, tylko dzięki ubraniu na cebulkę.
Majówki w sumie minęły miło, pracowicie, ale pogoda była wkurzająca...
Aguś, uporaliśmy sie z tapetą, choc to była orka na ugorze...Po to dzwoniłam do Ciebie, bo miałam dylemat, ale potem juz się rozwiązał. P. sie podoba, a ja musiałam sie przyzwyczaic do nowego wystroju (zawsze było na odwrót). Pierwszy raz nie do końca jestem zadowolona ze swojego pomysłu...
Mojje Siostrze też teraz się objawiła alergia.
No, Maja szybko rośnie, a tak właśnie z oczami bywa, że nie nadążają. Oby jej wada minęła.
Brawa dla Adasia:-)
P. jak przeczytał tę opinię, to mi pogratulował, bo stwierdził, że to ja odwaliłam kawał roboty z Julitką;-)
Wczoraj w pracy była mroźna kraina, ale jakoś przetrwałam. Dziś jeszcze nie dygocę, tylko dzięki ubraniu na cebulkę.
Majówki w sumie minęły miło, pracowicie, ale pogoda była wkurzająca...
Aguś, uporaliśmy sie z tapetą, choc to była orka na ugorze...Po to dzwoniłam do Ciebie, bo miałam dylemat, ale potem juz się rozwiązał. P. sie podoba, a ja musiałam sie przyzwyczaic do nowego wystroju (zawsze było na odwrót). Pierwszy raz nie do końca jestem zadowolona ze swojego pomysłu...

, ja gdyby nie tabsy na alergię to bym nie wyrobiła z nosem, oczami, drapaniem w gardle
Nigdy alergii nie miałam, ale wiadomo, że ją można mieć w każdym wieku, a na co dokładnie jestem uczulona to tez nie wiem, bo nie robiłam sobie żadnych testów.
Z Mają byłam wczoraj u okulisty i ma zalecenie: OKULARY NA STAŁE ......... ma na każde oko -0.75 , ponoć to może być związane ze szybkim wzrostem i rozwojem młodej........... ja pamiętam też miałam okulary własnie przy 4 klasie a potem już nie musiałam nosić i dobrze widziałam i tak jest do dziś![]()
Mojje Siostrze też teraz się objawiła alergia.
No, Maja szybko rośnie, a tak właśnie z oczami bywa, że nie nadążają. Oby jej wada minęła.
Donuś my tez mielismy zebranie w tym czasie co Wy i też jestem dumna z mojego synaBuziaki dla Julitki
Brawa dla Adasia:-)
P. jak przeczytał tę opinię, to mi pogratulował, bo stwierdził, że to ja odwaliłam kawał roboty z Julitką;-)
Ostatnia edycja:
Witam w cieplejszy dzień niż wczoraj.
U nas całą noc lało, dziś temperatura znacznie większa i dlatego jest duszno, no i zbiera się na burzę. W radio mówili, że dzis u nas bedzie max 13 stopni a juz jest 16
Donuś fajnie Wam ten wiatrołap wyszedł, tapeta ciemna więc brudu nie będzie widać;-)
Czy u Was tez zbierają składki na zakończenie na jakis prezent dla Pani? U nas po 30zł dla wychowawcy i po 20zł dla personelu, ale tej drugiej składki nie kumam, bo miało byc po jednym kwiatku dla wszystkich obsługującuch przedszkole ( około 10 osób) i dla dyr. Odchodza 3 grupy ( 6latki i 2 gr 5 latków) w sumie ponad 70 osób i jak przleiczyć że każdy po 20zł to masakryczna kasa wyjdzie............. kuź..wa na co??????????????????????
musze dokładniej sie dopytać.
Adaś na początku czerwca jedzie na wycieczke do Koszalina do fabryki pluszaków, a Maja do Gdańska ( fokarium, zoo, stadion) no i zgłosiłam się do Mai jako opiekun i jadę na wycieczkę

Hello jak u Was?????????
U nas całą noc lało, dziś temperatura znacznie większa i dlatego jest duszno, no i zbiera się na burzę. W radio mówili, że dzis u nas bedzie max 13 stopni a juz jest 16

Donuś fajnie Wam ten wiatrołap wyszedł, tapeta ciemna więc brudu nie będzie widać;-)
Czy u Was tez zbierają składki na zakończenie na jakis prezent dla Pani? U nas po 30zł dla wychowawcy i po 20zł dla personelu, ale tej drugiej składki nie kumam, bo miało byc po jednym kwiatku dla wszystkich obsługującuch przedszkole ( około 10 osób) i dla dyr. Odchodza 3 grupy ( 6latki i 2 gr 5 latków) w sumie ponad 70 osób i jak przleiczyć że każdy po 20zł to masakryczna kasa wyjdzie............. kuź..wa na co??????????????????????

Adaś na początku czerwca jedzie na wycieczke do Koszalina do fabryki pluszaków, a Maja do Gdańska ( fokarium, zoo, stadion) no i zgłosiłam się do Mai jako opiekun i jadę na wycieczkę

Hello jak u Was?????????
donkat
Witam,
uuufff, wczoraj w końcu wymieniłam opony na nowe, bo 1 nam się wybrzuszyła i strasznie łomotało podczas jazdy.
Też niby dziś cieplej, ale słońce ciągle zachodzi i chyba będzie lało. A ja w pracy nadal mam 3długie rękawy, bo ziąb niemiłosierny.
Aguś, dziękuję. No właśnie chodziło o to,aby była ciemna i mało brudząca się, a jednocześnie nie strasznie ciemna,żeby nie było jak w grobowcu. Jak dla mnie to trochę za bardzo wzorzyście wyszło.
My jeszcze nie ustalaliśmy składek, ale u Was to trochę duzo tej kasy. Julitka w czerwcu jedzie do W-wy 'Śladami baśni i legend'. Poza tym do Muzeum Wsi Radomskiej, do kina, mają być w maju biegi szkolne...
uuufff, wczoraj w końcu wymieniłam opony na nowe, bo 1 nam się wybrzuszyła i strasznie łomotało podczas jazdy.
Też niby dziś cieplej, ale słońce ciągle zachodzi i chyba będzie lało. A ja w pracy nadal mam 3długie rękawy, bo ziąb niemiłosierny.
Aguś, dziękuję. No właśnie chodziło o to,aby była ciemna i mało brudząca się, a jednocześnie nie strasznie ciemna,żeby nie było jak w grobowcu. Jak dla mnie to trochę za bardzo wzorzyście wyszło.
My jeszcze nie ustalaliśmy składek, ale u Was to trochę duzo tej kasy. Julitka w czerwcu jedzie do W-wy 'Śladami baśni i legend'. Poza tym do Muzeum Wsi Radomskiej, do kina, mają być w maju biegi szkolne...
monia_l
Wrześniowe mamy'07
o tak fajnie fajnie
Czy u Was tez zbierają składki na zakończenie na jakis prezent dla Pani? U nas po 30zł dla wychowawcy i po 20zł dla personelu, ale tej drugiej składki nie kumam, bo miało byc po jednym kwiatku dla wszystkich obsługującuch przedszkole ( około 10 osób) i dla dyr. Odchodza 3 grupy ( 6latki i 2 gr 5 latków) w sumie ponad 70 osób i jak przleiczyć że każdy po 20zł to masakryczna kasa wyjdzie............. kuź..wa na co??????????????????????musze dokładniej sie dopytać.
u nas narazie cisza ale wydaje mi sie że jak OLa końćzyła to zbierali ale nie tak dużo coś ok 20zł na to i na to
ale extra słyszałąm że w Zoo w Gdańsku jest super
Hello jak u Was?????????
a u nas ok jak wstałam z bolącym brzuchem wrrrr @ też nie miała kiedy przyjśc jak akurat dziś basen

Majandra Maciek już zdrowy???
Witam się i ja:-) za oknem piękne słoneczko, a ja w pracy kwitne
ostatnio mi czas jakos strasznie szybko leci. W wekend majowy pogrilowaliśmy i bylismy w Książu (zdjęcia na odpowiednim wątku;-)) a potem pojechaliśmy na obiadek do Zagórza o tu Restauracja Fregata Zagórze Śląskie jakby któraś z Was była w tych okolicach to polecam to miejsce
po wekendzie zabrałam się za porządki w szafach. Pochowałam zimowe ubrania a wyciagnęłam już letnie:-) i tej wersji będę się już trzymać nie chcę słyszeć o zimnicy
:-);-)
Aguś narazie nie udało mi się sprzedać antresoli w związku z czym młodej pokój jeszcze nie ruszony
więc i nie ma się czym chwalić
Donus bardzo ładnie wytapetowałaś
pytałas o te wyprzedaże to były tylko w jednym sklepie takie obnizki ale zabij mnie jak on się nazywał
pierwszy raz sie spotkałam z tym sklepem, ale już wiem, ze jak tylko będę w Nysie to napewno będzie mój numer jeden na liście do odwiedzenia

Aguś narazie nie udało mi się sprzedać antresoli w związku z czym młodej pokój jeszcze nie ruszony

Donus bardzo ładnie wytapetowałaś

donkat
Witam kobietki!
dziękuję za miłe komentarze odnośnie mojego wiatrołapu.:-)
Oj, połamana jestem, bo się wczoraj dorwałam do podwórka i robiłam wszystko na raz.
Dżipsi (nasz szczeniaczek) jest niemożliwy: gryzie, gryzie i jeszcze raz gryzie! Takie jego prawo, ale wczoraj jak plewiłam ogródek, to już miałam dość! Ciagłe był przy moich rękach i sie szarpał z rękawiczkami
Monia, ależ Ty wcześnie wstajesz!
Ja ostatnio nie dosypiam, bo mnie wciagnęła książka.
dziękuję za miłe komentarze odnośnie mojego wiatrołapu.:-)
Oj, połamana jestem, bo się wczoraj dorwałam do podwórka i robiłam wszystko na raz.
Dżipsi (nasz szczeniaczek) jest niemożliwy: gryzie, gryzie i jeszcze raz gryzie! Takie jego prawo, ale wczoraj jak plewiłam ogródek, to już miałam dość! Ciagłe był przy moich rękach i sie szarpał z rękawiczkami

Monia, ależ Ty wcześnie wstajesz!
Ja ostatnio nie dosypiam, bo mnie wciagnęła książka.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Witam.
Monia, tak, Maciek już zdrowy. Oczywiście już przegina, bo ciągle się na dworzu rozbiera, ciągle mu gorąco, a teraz tak paskudna pogoda
Monia, tak, Maciek już zdrowy. Oczywiście już przegina, bo ciągle się na dworzu rozbiera, ciągle mu gorąco, a teraz tak paskudna pogoda

reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Dziewczyny. Może zrobimy sobie wieczór przy winie?
Podziel się: