reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam kobietki!!

Wczoraj w pracy była mroźna kraina, ale jakoś przetrwałam. Dziś jeszcze nie dygocę, tylko dzięki ubraniu na cebulkę.

Majówki w sumie minęły miło, pracowicie, ale pogoda była wkurzająca...

Aguś, uporaliśmy sie z tapetą, choc to była orka na ugorze...Po to dzwoniłam do Ciebie, bo miałam dylemat, ale potem juz się rozwiązał. P. sie podoba, a ja musiałam sie przyzwyczaic do nowego wystroju (zawsze było na odwrót). Pierwszy raz nie do końca jestem zadowolona ze swojego pomysłu...
no7w1v.jpg

, ja gdyby nie tabsy na alergię to bym nie wyrobiła z nosem:no:, oczami, drapaniem w gardle:crazy: Nigdy alergii nie miałam, ale wiadomo, że ją można mieć w każdym wieku, a na co dokładnie jestem uczulona to tez nie wiem, bo nie robiłam sobie żadnych testów.

Z Mają byłam wczoraj u okulisty i ma zalecenie: OKULARY NA STAŁE ......... ma na każde oko -0.75 , ponoć to może być związane ze szybkim wzrostem i rozwojem młodej........... ja pamiętam też miałam okulary własnie przy 4 klasie a potem już nie musiałam nosić i dobrze widziałam i tak jest do dziś:sorry2:

Mojje Siostrze też teraz się objawiła alergia.

No, Maja szybko rośnie, a tak właśnie z oczami bywa, że nie nadążają. Oby jej wada minęła.

Donuś my tez mielismy zebranie w tym czasie co Wy i też jestem dumna z mojego syna:tak: Buziaki dla Julitki

Brawa dla Adasia:-)
P. jak przeczytał tę opinię, to mi pogratulował, bo stwierdził, że to ja odwaliłam kawał roboty z Julitką;-)

Ostatnia edycja:
Witam w cieplejszy dzień niż wczoraj.
U nas całą noc lało, dziś temperatura znacznie większa i dlatego jest duszno, no i zbiera się na burzę. W radio mówili, że dzis u nas bedzie max 13 stopni a juz jest 16:tak:

Donuś fajnie Wam ten wiatrołap wyszedł, tapeta ciemna więc brudu nie będzie widać;-)

Czy u Was tez zbierają składki na zakończenie na jakis prezent dla Pani? U nas po 30zł dla wychowawcy i po 20zł dla personelu, ale tej drugiej składki nie kumam, bo miało byc po jednym kwiatku dla wszystkich obsługującuch przedszkole ( około 10 osób) i dla dyr. Odchodza 3 grupy ( 6latki i 2 gr 5 latków) w sumie ponad 70 osób i jak przleiczyć że każdy po 20zł to masakryczna kasa wyjdzie............. kuź..wa na co?????????????????????? :wściekła/y: musze dokładniej sie dopytać.

Adaś na początku czerwca jedzie na wycieczke do Koszalina do fabryki pluszaków, a Maja do Gdańska ( fokarium, zoo, stadion) no i zgłosiłam się do Mai jako opiekun i jadę na wycieczkę:tak::-D

Hello jak u Was?????????

Witam,

uuufff, wczoraj w końcu wymieniłam opony na nowe, bo 1 nam się wybrzuszyła i strasznie łomotało podczas jazdy.

Też niby dziś cieplej, ale słońce ciągle zachodzi i chyba będzie lało. A ja w pracy nadal mam 3długie rękawy, bo ziąb niemiłosierny.

Aguś, dziękuję. No właśnie chodziło o to,aby była ciemna i mało brudząca się, a jednocześnie nie strasznie ciemna,żeby nie było jak w grobowcu. Jak dla mnie to trochę za bardzo wzorzyście wyszło.

My jeszcze nie ustalaliśmy składek, ale u Was to trochę duzo tej kasy. Julitka w czerwcu jedzie do W-wy 'Śladami baśni i legend'. Poza tym do Muzeum Wsi Radomskiej, do kina, mają być w maju biegi szkolne...

Donuś fajnie Wam ten wiatrołap wyszedł, tapeta ciemna więc brudu nie będzie widać;-)

o tak fajnie fajnie
Czy u Was tez zbierają składki na zakończenie na jakis prezent dla Pani? U nas po 30zł dla wychowawcy i po 20zł dla personelu, ale tej drugiej składki nie kumam, bo miało byc po jednym kwiatku dla wszystkich obsługującuch przedszkole ( około 10 osób) i dla dyr. Odchodza 3 grupy ( 6latki i 2 gr 5 latków) w sumie ponad 70 osób i jak przleiczyć że każdy po 20zł to masakryczna kasa wyjdzie............. kuź..wa na co?????????????????????? :wściekła/y: musze dokładniej sie dopytać.
u nas narazie cisza ale wydaje mi sie że jak OLa końćzyła to zbierali ale nie tak dużo coś ok 20zł na to i na to

Adaś na początku czerwca jedzie na wycieczke do Koszalina do fabryki pluszaków, a Maja do Gdańska ( fokarium, zoo, stadion) no i zgłosiłam się do Mai jako opiekun i jadę na wycieczkę:tak::-D

ale extra słyszałąm że w Zoo w Gdańsku jest super

Hello jak u Was?????????

a u nas ok jak wstałam z bolącym brzuchem wrrrr @ też nie miała kiedy przyjśc jak akurat dziś basen:wściekła/y:dokańczam pic kawkę i dzieci trzeba budzic . Za oknem zimno ,ciemno i ponuro .Wieczorem i w nocy padało -brzydko jest:crazy:i chyba też dlatego taki humor jakiś mam nie taki...

Majandra Maciek już zdrowy???

Witam się i ja:-) za oknem piękne słoneczko, a ja w pracy kwitne:wściekła/y: ostatnio mi czas jakos strasznie szybko leci. W wekend majowy pogrilowaliśmy i bylismy w Książu (zdjęcia na odpowiednim wątku;-)) a potem pojechaliśmy na obiadek do Zagórza o tu Restauracja Fregata Zagórze Śląskie jakby któraś z Was była w tych okolicach to polecam to miejsce:tak: po wekendzie zabrałam się za porządki w szafach. Pochowałam zimowe ubrania a wyciagnęłam już letnie:-) i tej wersji będę się już trzymać nie chcę słyszeć o zimnicy:no::-);-)
Aguś narazie nie udało mi się sprzedać antresoli w związku z czym młodej pokój jeszcze nie ruszony:no: więc i nie ma się czym chwalić:no:
Donus bardzo ładnie wytapetowałaś:tak: pytałas o te wyprzedaże to były tylko w jednym sklepie takie obnizki ale zabij mnie jak on się nazywał:sorry2: pierwszy raz sie spotkałam z tym sklepem, ale już wiem, ze jak tylko będę w Nysie to napewno będzie mój numer jeden na liście do odwiedzenia:-D

Witam kobietki!

dziękuję za miłe komentarze odnośnie mojego wiatrołapu.:-)

Oj, połamana jestem, bo się wczoraj dorwałam do podwórka i robiłam wszystko na raz.

Dżipsi (nasz szczeniaczek) jest niemożliwy: gryzie, gryzie i jeszcze raz gryzie! Takie jego prawo, ale wczoraj jak plewiłam ogródek, to już miałam dość! Ciagłe był przy moich rękach i sie szarpał z rękawiczkami:rofl2:

Monia, ależ Ty wcześnie wstajesz!
Ja ostatnio nie dosypiam, bo mnie wciagnęła książka.

reklama
Do góry