Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Igasia - nie fajnie z tymi skurczami... Moja mama tak miała, też trzy dni łaziła z bólami przepowiadającymi, takimi z krzyża, zanim ktoś łaskawie się nią zajął (a leżała już w szpitalu po terminie). Ale w Anglii to raczej nie ma się co spodziewać jakiś bardziej radykalnych działań. Tam wszystko zawsze jest ok.
Dziewczyny, a nie wiecie co to może być? Od wczoraj w przełyku jeździ mi taka gula, myślałam, że to zgaga ale nie przechodzi nawet po rennie. A dzisiaj do tego wszystkiego doszło jeszcze okropne odbijanie i takie przeraźliwe bekanie. Czuję się pełna, a przecież od nie obżerałam się, wręcz przeciwnie, coś się stało z moim apetytem...
Dziewczyny, a nie wiecie co to może być? Od wczoraj w przełyku jeździ mi taka gula, myślałam, że to zgaga ale nie przechodzi nawet po rennie. A dzisiaj do tego wszystkiego doszło jeszcze okropne odbijanie i takie przeraźliwe bekanie. Czuję się pełna, a przecież od nie obżerałam się, wręcz przeciwnie, coś się stało z moim apetytem...
. No i wg Usg to ja urodzę dopiero w październiku i to tak gdzieś około 5-6 dziwne bo zawsze data z OM pokrywała się z data z USG. A teraz taki numer