reklama

Dzień dobry w sobotni poranek.
U mne nadal nic, chociaz się umawiałam z Mateuszem,że zacznie się rodzić dzisiaj o 4 rano, ale cóż, takie mam te dzieci nieusłuchane ;-). Pasowało by mi na weekend, bo moja mama jest w domu i nie martwiłabym się o Lilkę, a tak to chodzi do pracy.
Planuje dzisiaj dużo sprzątać i chodzić po schodach (tak mi wczoraj pani doktor po KTG powiedziała,żeby urodzić
 ).
Ciekawe,czy coś się wydarzyło w nocy. Miłego dnia!

U mne nadal nic, chociaz się umawiałam z Mateuszem,że zacznie się rodzić dzisiaj o 4 rano, ale cóż, takie mam te dzieci nieusłuchane ;-). Pasowało by mi na weekend, bo moja mama jest w domu i nie martwiłabym się o Lilkę, a tak to chodzi do pracy.
Planuje dzisiaj dużo sprzątać i chodzić po schodach (tak mi wczoraj pani doktor po KTG powiedziała,żeby urodzić
 ).Ciekawe,czy coś się wydarzyło w nocy. Miłego dnia!
Aina a okna umyłaś???? Ja zapomnialam o jednym,umyłam w sobotę i w niedzielę urodziłam Bartusia
 Mam dwoje dzieci z niedzieli

Atruviell-kiedyś napisałaś na innym forum że są takie platformy do wózka.Bo Olka na długie spacery to tak za bardzo nie chce iść a jak mąż pójdzie od poniedziałku do pracy to będę z nią miala horror....a tu trzeba rachunki popłacać itp.W związku z tym mam pytanie gdzie można zakupic takie platformy bo na allegro ich w ogóle nie widziałam????

Mam dwoje dzieci z niedzieli

Atruviell-kiedyś napisałaś na innym forum że są takie platformy do wózka.Bo Olka na długie spacery to tak za bardzo nie chce iść a jak mąż pójdzie od poniedziałku do pracy to będę z nią miala horror....a tu trzeba rachunki popłacać itp.W związku z tym mam pytanie gdzie można zakupic takie platformy bo na allegro ich w ogóle nie widziałam????
Witam w sobotnie przedpołudnie:-) 
Ja dalej 2w1, ale rano odszedł mi czop śluzowy, więc chyba zaczyna się coś ruszać.Chociaż wiem , że może tak być , że i tak urodzę dopiero za kilka dni.

Teraz jak coś się ruszyło to oczywiście się zestresowałam
, ciężko mi dogodzić 
. Jak nic się nie działo to marudziłam a teraz to sie zaczynam bać

Strasznie zazdroszczę naszym swieżo upieczonym mamusiom, że mają już poród za sobą.
.Mam nadzieję,że mój też będzie znośny:-)

Ja dalej 2w1, ale rano odszedł mi czop śluzowy, więc chyba zaczyna się coś ruszać.Chociaż wiem , że może tak być , że i tak urodzę dopiero za kilka dni.
Teraz jak coś się ruszyło to oczywiście się zestresowałam
, ciężko mi dogodzić 
. Jak nic się nie działo to marudziłam a teraz to sie zaczynam bać

Strasznie zazdroszczę naszym swieżo upieczonym mamusiom, że mają już poród za sobą.
.Mam nadzieję,że mój też będzie znośny:-)

H 

Harsharani
Gość
Nuska, a co do usg i jego 'akuratnosci' to teraz jakos sie urodzila dziewczynka..5,5 kilograma..61 cm. I wiesz co? Nie zgadniesz...usg nie wskazywalo nic, NIC odbijajacego od normy 
Z usg to zawsze sa cyrki i lepiej na nim nie polegac, a ten lekarz to tylko niepowazny jest, ze Ci stracha narobil... Bo w sumie jakby dopllerowskie cos wykazalo to co by co zrobil z tym ?
Nie wiem czy sie Wam chwalilam, ale mojemu Olafowi wczoraj odpadl pepek
Pozdrawiam mamusie a te w dwupaku wyganiam do szpitala

Z usg to zawsze sa cyrki i lepiej na nim nie polegac, a ten lekarz to tylko niepowazny jest, ze Ci stracha narobil... Bo w sumie jakby dopllerowskie cos wykazalo to co by co zrobil z tym ?
Nie wiem czy sie Wam chwalilam, ale mojemu Olafowi wczoraj odpadl pepek
Pozdrawiam mamusie a te w dwupaku wyganiam do szpitala
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Qurcze, pół posta mi zżarło

Jeszcze raz:

Etka, tylko to jest chyba typowo do Mutsy, ale na pewno można dostać też uniwersalne. Ja chciałam kupić w Niemczech.
Kasiaaa77- no to możesz urodzić jutro ale równie dobrze za dwa tygodnie, hehe. Życzę szybkiego i łatwego porodu!
Harsh - gratuluję odpadniętego kikutka!

Jeszcze raz:
Etka, tylko to jest chyba typowo do Mutsy, ale na pewno można dostać też uniwersalne. Ja chciałam kupić w Niemczech.
Kasiaaa77- no to możesz urodzić jutro ale równie dobrze za dwa tygodnie, hehe. Życzę szybkiego i łatwego porodu!
Harsh - gratuluję odpadniętego kikutka!
Witajcie, ja nadal w domu i żadnych objawów porodu :-(
a to niby dziś termin... ehhh szkoda gadać
żadne łażenie po schodach, sprzątanie i długie spacery nie działają
widocznie trzeba czekać...ale jak przez weekend nic się nie ruszt to idę do szpitala... wczoraj tam dzwoniłam i chciałam na KTG się umówić ale pani położna powiedziała, że skoro czuję ruchy i nic złego sie nie dzieje to w sumie po co?? jak to po co?? po to żeby tętno sprawdzić... ale w sumie przestraszyłam się, że jak pójdę dziś i powiem, że mam termin to mnie zostawią i będe przez weekend bez sensu tam leżała a skurczy zero i bóli żadnych nie czuję... poczekam do poniedziałku :-(
trzymajcie się

a to niby dziś termin... ehhh szkoda gadać
żadne łażenie po schodach, sprzątanie i długie spacery nie działają
widocznie trzeba czekać...ale jak przez weekend nic się nie ruszt to idę do szpitala... wczoraj tam dzwoniłam i chciałam na KTG się umówić ale pani położna powiedziała, że skoro czuję ruchy i nic złego sie nie dzieje to w sumie po co?? jak to po co?? po to żeby tętno sprawdzić... ale w sumie przestraszyłam się, że jak pójdę dziś i powiem, że mam termin to mnie zostawią i będe przez weekend bez sensu tam leżała a skurczy zero i bóli żadnych nie czuję... poczekam do poniedziałku :-(
trzymajcie się

Witam i jeszcze raz dziękuja za pocieszenie.

A gdzie sa wszystkie wrześnióweczki
myjecie oka i biegacie po schodach żeby to było  już:-);-)?? 

A ja dziś idę na urodzinową kolacje do mojego kuzyna i wiecie co wcale mi się nie chce bo ja poprostu nie mam co ubrać tzn mam ale to wszystko jest na lato a teraz jak się zrobiło chłodniej to nie mam nic a juz nie opłaca się kupować:-( ja zaczynam tęsknić az normalnymi ubraniami

Harsharani ale szybciutko odpadł ten pępek Twojego synka naprawdę a martwiłaś się czym go smarować. A to już po kłopocie:-)

Kasiaaa a jaki kolor miał ten czop bo ponoć jak podbarwiony krwią to poród w ciągu najbiższych 12 godzin a jak nie to moze być nawet 2 tyg. Nie myśl że ja się mądruje ja poprostu przeczytałam to w książce;-) no ale mam nadzieje że jednak już niedługo będziesz tylić swoją kruszynkę.

Aina widzę że już wszystko zaplanowane tylko żeby tak synuś chciał posłuchać i spełnił mamy plan;-);-):-)

A gdzie sa wszystkie wrześnióweczki
myjecie oka i biegacie po schodach żeby to było  już:-);-)?? A ja dziś idę na urodzinową kolacje do mojego kuzyna i wiecie co wcale mi się nie chce bo ja poprostu nie mam co ubrać tzn mam ale to wszystko jest na lato a teraz jak się zrobiło chłodniej to nie mam nic a juz nie opłaca się kupować:-( ja zaczynam tęsknić az normalnymi ubraniami

Harsharani ale szybciutko odpadł ten pępek Twojego synka naprawdę a martwiłaś się czym go smarować. A to już po kłopocie:-)
Kasiaaa a jaki kolor miał ten czop bo ponoć jak podbarwiony krwią to poród w ciągu najbiższych 12 godzin a jak nie to moze być nawet 2 tyg. Nie myśl że ja się mądruje ja poprostu przeczytałam to w książce;-) no ale mam nadzieje że jednak już niedługo będziesz tylić swoją kruszynkę.
Aina widzę że już wszystko zaplanowane tylko żeby tak synuś chciał posłuchać i spełnił mamy plan;-);-):-)
reklama

Podziel się: