Shinead
wrześniowa mama '07
Witam
Dzisiaj byłam u swojego gina i...dostałam skierowanie do szpitala

Mam się stawić o 8 rano w poniedziałek. Najprawdopodobniej będę miała cc z uwagi na wielkość główki w stosunku do mojej miednicy i we wtorek mój Olafek przyjdzie na świat!!! Kurcze, w sumie to chciałam mieć cc, ale teraz kiedy to wszystko jest już takie bliskie bardzo się boję. Wiadomo szpital, te wszystkie zabiegi etc. Chodzę jak w amoku i nie mogę uwierzyć, że to już!! Dziewczyny po cesarce, napiszcie proszę, że to nie takie straszne!!!
Pozdrawiam
Dzisiaj byłam u swojego gina i...dostałam skierowanie do szpitala

Mam się stawić o 8 rano w poniedziałek. Najprawdopodobniej będę miała cc z uwagi na wielkość główki w stosunku do mojej miednicy i we wtorek mój Olafek przyjdzie na świat!!! Kurcze, w sumie to chciałam mieć cc, ale teraz kiedy to wszystko jest już takie bliskie bardzo się boję. Wiadomo szpital, te wszystkie zabiegi etc. Chodzę jak w amoku i nie mogę uwierzyć, że to już!! Dziewczyny po cesarce, napiszcie proszę, że to nie takie straszne!!!Pozdrawiam

.W sześć tygodni po porodzie jest obowiązkowa wizyta u ginekologa (przynajmniej w Polsce), on Ci wtedy powie,jak to wygląda, czy już mozna się kochać, jakie środki antykoncepcyjne stosować itp.Rozstępy powinny zblednąć i zostaną Ci takie białe kreski, które niestety nie chcą zejść, możesz ich wygląd tylko łagodzić przy pomocy kremów, więc lepiej smarować się dalej.