hey Bbony!
Nasz komputer dalej w naprawie, a ten pozyczony...kumpel dzis zabiera. Jesli nie uda Nam sie zalatwic od kogos innego kompa na pare dni, to niestety nie bedzie mnie przez tydzien. nasz laptop tak dlugo naprawiaja, bo na cala irlandie i anglie nie ma ani jednmego serwisu toshiba!Wiec czesc do naszego laptopa sprowadzaja z japoni. Super.Dlatego tak dlugo to zajmuje.
Poza tym jedziemy dzis do klubu dla dzieci, amanda sie wyszaleje i wybawi. Zycze milego dnia!
Nasz komputer dalej w naprawie, a ten pozyczony...kumpel dzis zabiera. Jesli nie uda Nam sie zalatwic od kogos innego kompa na pare dni, to niestety nie bedzie mnie przez tydzien. nasz laptop tak dlugo naprawiaja, bo na cala irlandie i anglie nie ma ani jednmego serwisu toshiba!Wiec czesc do naszego laptopa sprowadzaja z japoni. Super.Dlatego tak dlugo to zajmuje.
Poza tym jedziemy dzis do klubu dla dzieci, amanda sie wyszaleje i wybawi. Zycze milego dnia!

ale co by było gdybym wierzyła tylko tej jednej lekarce w przychodni
na to pytanie już mi nikt teraz nie odpowie.
Bartkowi zaś obieram ze wszystkiego i jeszcze lecę je myć po wodę.Jakaś chemia jej zaszkodziła
Niestety debile sa wśród nas. Ja musiałabym wybrać się jeszcze rz do dermatologa,bo tym razem plamy leczone specyfikami długo nie schodzą.
Jak Mateusz był mały to teściowa uczulała mnie żebym dokladnie myła ręce jak dotykam cytrusów. I chodziło właśnie o kontakt ze skórką,że taka chemia nabąbana. A i gdybyście nie widziały to gwiazda betlejemska jest trująca. Trzeba porządnie myć ręce,a maluchom zakaz dotykania.
Remont prawie zgodnie z planem ale to był chyba najgorszy tydzień dla mnie i dal Tuśki w życiu opowiem na zamkniętym ale nie dziś bo dziś przybiegłam do domu ogarnąć trochę wieczorem a mała śpi u dziadków i zaraz muszę tam wracać. Powiem tylko że u nas pod względem zdrowotnym ok i przeproszę że nikomu nie odpisuję ale żeby poczytać czas pewnie będę miała dopiero w piątek w pracy:-( Pozdrawiam Was wszystkie kochane i nasze wrześniątka i powiem że bardzo za Wami tęsknię i okrutnie mi Was brakuje