Anetasa, grunt to szybko działać; zdrówka dla malusiej.Z małą jednak gorzej:-( obudziłą się z temperaturą 38.6 i jak zaczęła płakać to aż jej w oskrzelach grało:-( zawołałam już prywatnie lekarza ma być koło 17 bo boję się co będzie jutro a ja jak zwykle w takich sytuacjach do pracyteraz leży w łóżku i ogląda bajkę zjadła raptem 7 łyżeczek barszczyku i skubnęła trochę rybki po grecku naszczęście pije
martwię się że to jakieś dziadostwo i nie obędzie się bez antybiotyku:-(
reklama
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Puscilam to niunce i normalnie hipnoza.A jak zobaczyla lollypoopa to juz szal bylDużo zdrówka dla dzieciaczki. Biedaki nasze :--
-(
Wczoraj kupiłam Maciusiowi taki film (a raczej serial) Filmweb.pl - łeb pełen filmów! i jest zachwycony. Cały czas pyta: co to? Kosztuje 7 zł i składa się z 13 króciutkich opowiastek. Przykłady:
YouTube- minuscule The fight for the lollipop
YouTube- Minuscule hyperactiv ladybug

Mysle ze nie masz sie czym przejmowac po pierwsze imiona sa rozne a po drugie Julia to teraz bardzo popularne imie a moze oni sobie od dawna o takim imieniu marzyli.troche sie zbulwersowalam, choc P uwaza, ze nie mam powodu: siostrzenica P urodzila coreczke i wybrala dla nie imie : JULIA
jakby innych imion nie bylo. wiem, ze sie rozni od :JULITA, ale przeciez sa takie podobne. ja nieraz wolam na Julitke: Jula, gdy jestem zla.
tym bardziej, ze mieszkamy niedaleko, czesto sie widujemy, wiec juz widze jaki bedzie dla dzieci i doroslych ambaras z woalniem dwoch gwiazd![]()
W grupie Angeliny jest jeszcze jedna Angelina i panie na obydwie wolaja Angel:-)
Bidulka mala.Wysylam do Was dobre fluidy zeby wszystko bylo dobrzeZ małą jednak gorzej:-( obudziłą się z temperaturą 38.6 i jak zaczęła płakać to aż jej w oskrzelach grało:-( zawołałam już prywatnie lekarza ma być koło 17 bo boję się co będzie jutro a ja jak zwykle w takich sytuacjach do pracyteraz leży w łóżku i ogląda bajkę zjadła raptem 7 łyżeczek barszczyku i skubnęła trochę rybki po grecku naszczęście pije

Na spotkanie polskim mam nie dotarlismy bo Fabian dostal zatwardzenie

No i jesteśmy po wizycie i niestety antybiotyk:-( co prawda osłuchowo jest ok ale gardło jest paskudne i katar spływa młodej do środka przez to wydaje się że mała go niby nie ma. Pani doktor powiedziała że można by zaryzykować i spróbować bez antybiotyku ale na 90% jest przekonana że w poniedziałek byśmy wylądowały u lekarza i do tego czasu pewnie by już poszło na oskrzela
więc lepiej nie ryzykować
na szczęście dzięki temu że mała bardzo ładnie przyjmujue leki dała nam jakiś łagodny antybiotyk który mamy podawać 3 razy dziennie więc chociaż tyle dobrze;-)
więc lepiej nie ryzykować
na szczęście dzięki temu że mała bardzo ładnie przyjmujue leki dała nam jakiś łagodny antybiotyk który mamy podawać 3 razy dziennie więc chociaż tyle dobrze;-)Aneta dużo zdrówka dla małej może i dobrze że wzięłaś wizytę teraz bo do poniedziałku faktycznie mogłoby być gorzej i jeszcze ta temperatura a tak to do poniedziałku będzie duża poprawa,
młody właśnie zgłodniał i je obiad z tatą (bo tata dopiero wrócił z pracy )
Edit młody chce dokładkę ponoć z tatą lepiej smakuje bo z mamą nie

młody właśnie zgłodniał i je obiad z tatą (bo tata dopiero wrócił z pracy )

Edit młody chce dokładkę ponoć z tatą lepiej smakuje bo z mamą nie

Ostatnia edycja:
Pokazywałam młodemu na youTube te z pająkiem i jest zachwycony ledwo go odciągnęłam od monitora bo było "włącz mi pającka" a co on robi? A gdzie idzie? co teraz będzie? itdDużo zdrówka dla dzieciaczki. Biedaki nasze :--
-(
Wczoraj kupiłam Maciusiowi taki film (a raczej serial) Filmweb.pl - łeb pełen filmów! i jest zachwycony. Cały czas pyta: co to? Kosztuje 7 zł i składa się z 13 króciutkich opowiastek. Przykłady:
YouTube- minuscule The fight for the lollipop
YouTube- Minuscule hyperactiv ladybug
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mateuszowi tez lepiej z tata smakuje wszystkomłody właśnie zgłodniał i je obiad z tatą (bo tata dopiero wrócił z pracy )
Edit młody chce dokładkę ponoć z tatą lepiej smakuje bo z mamą nie![]()

Aneta kuruj iskierke, kuruj! Mateusz cos pokaszluje i kicha. Mam nadzieje,ze tylko tyle,bo Mikolaj byl od czwartku do niedzieli,a jak bylismy w sobote w miescie to S kupowal Mucosolvan,bo tesciowa chciala,ale nie dostalam odpowiedzi dla kogo. Okazalo sie,ze dla MIkolaja, a w niedziele mial goraczke,a ten moj debil lazil tam namietnie z Mateuszem. Tesciowa tez idiotka,ze nie odeslala ich. Ale jak mlody jest chory to zawsze moja wina

majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07

Mówiłam, że fajne :-)
Aneta, miejmy nadzieję, że ten antybiotyk w porę przepisany
Dużo zdrówka dla Tuśki :-)Śliczne kolczyki

R mi zakupił takie

Witam się i ja ale dzisiaj złabo Tuśka chora
w niedziele byliśmy u mojej siostry i pytałam czy Szymek zdrowy powiedziała że tak przychodzimy a on kaszle smarka i ma chrype:-( jak wyszliśmy powiedziałam M że czekamy 3 dni i zobaczymy czy coś się wykluje wczoraj zaczeła lekko pokasływać myślałam że może się jednak uda ale nie ma tak dobrze dziś wstała już z temperatura i kaszle paskudnie tak mokro i zastanawiam się jaki jej syrop na ten kaszel zapodać
czy mucosolwan żeby rozrzedzał czy coś przeciwkaszlowego
narazie nie idę do lekarza spróbuje podomowemu ją leczyć w najgorszym wypadku w wekend albo pojadę do szpitala albo zabule za prywatną wizytę
![]()
Anetko no szkoda małej :-( siostra bez rozumu!!!!!
Ja również polecam klasyke tzn Flegamine 
nie weim, czemu akurat wszystkie dopadlo wczoraj, ale ja tez sie musialam wieczorem wyzalic P przez telefon:--(
chce isc do praaaacy!!!!!!!!!!!!!!!szkoda, ze mnie nikt nie chce przyjac:--
-
-
-
-
-
-
-(
Oj czuje to sami :-( też bardzo chciałabym iść do pracy :-( a najlepiej to wrócić do poprzedniej :-

troche sie zbulwersowalam, choc P uwaza, ze nie mam powodu: siostrzenica P urodzila coreczke i wybrala dla nie imie : JULIA
jakby innych imion nie bylo. wiem, ze sie rozni od :JULITA, ale przeciez sa takie podobne. ja nieraz wolam na Julitke: Jula, gdy jestem zla.
tym bardziej, ze mieszkamy niedaleko, czesto sie widujemy, wiec juz widze jaki bedzie dla dzieci i doroslych ambaras z woalniem dwoch gwiazd![]()
Donkat czepiasz się

a tak serio to również była w podobnej sytuacji bo moja dobra znajoma kiedy urodziła córke dała jej na imie tak jak ja zawsze chciałam tzn Julia
ja jeszcze wtedy byłam przed ślubem, ale już żałowałam, że jej kiedyś mówiłam o tym imieniu 
Chałupka ogarnięta obiadek gotowy wiec mam wolneMała śpi już od dwóch godzin i bardzo się cieszę bo sen to ponoć najlepsze lekarstwo
no i może ze dwa razy zakaszlała także mam nadzieję że jakoś to będzie
![]()
Wiesz coś w tym jest
te wczorajsze Nasze humory i dzisiejsze zaspane dzieci. Kuba spał kiedy byliśmy u mamy od 11.30 do 15!!!
Ależ byłam w szoku, ale jaka szczęśliwa 
Po ciaży z Damianem wytrzymałam chyba1,5 tygodniaale efekty już były.
Wiesz co chyba głupia sugestia, ale ja również troszku widzę efekty

hmm po jednym dniu 

ale to pewnie mięśnie, które się obudziłyZ małą jednak gorzej:-( obudziłą się z temperaturą 38.6 i jak zaczęła płakać to aż jej w oskrzelach grało:-( zawołałam już prywatnie lekarza ma być koło 17 bo boję się co będzie jutro a ja jak zwykle w takich sytuacjach do pracyteraz leży w łóżku i ogląda bajkę zjadła raptem 7 łyżeczek barszczyku i skubnęła trochę rybki po grecku naszczęście pije
:-
No i jesteśmy po wizycie i niestety antybiotyk:-( co prawda osłuchowo jest ok ale gardło jest paskudne i katar spływa młodej do środka przez to wydaje się że mała go niby nie ma. Pani doktor powiedziała że można by zaryzykować i spróbować bez antybiotyku ale na 90% jest przekonana że w poniedziałek byśmy wylądowały u lekarza i do tego czasu pewnie by już poszło na oskrzelawięc lepiej nie ryzykować
na szczęście dzięki temu że mała bardzo ładnie przyjmujue leki dała nam jakiś łagodny antybiotyk który mamy podawać 3 razy dziennie więc chociaż tyle dobrze;-)
Szkoda, że musiał być antybiotyk, ale dobrze, że tak szybko zareagowałaś
oby do poniedziałku przeszło.Dziewczyny to podbicie to Wasza sprawka????

reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mateuszowi tez sie podobalo,co prawda biedronka byla glupia,bo skakala po slimaku,ale poszukalam i znalazlamMówiłam, że fajne :-)
![]()
[RS] Minuscule (2006) - polish:Elite:board
Podziel się:

ale efekty już były.