reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam:-)
a ja dla odmiany ma dobry humorek:tak:rano już byli teście na kawce więc chałupka już posprzątana od wczoraj;-)zupka się gotuje młody oglada bajkę Ola jak wiadomo od wczoraj na wakacjach więc narazie mam luzy:tak:po południu jadę z Olą do dentysty:happy:
ale mnie dziś Mati zaskoczył i dumna jestem z niego do tej pory:-)ja byłam na górze i ścieliłam łózka a Matuś poszedł na dół ja schodzę a on siedzi na muszli i robi kupkę :-)sam se zdjął pampersa i piżamka i nikomu nic nie mówiąc poszedł na kibelek:tak:

Monia no to gratulacje dla Matiego!!!!! :tak:

Witam ja prosto z wizyty u lekarza i ................. niestety jeszcze jakieś lekkie szmery teraz z lewej strony :wściekła/y: i antybiotyk dalej podawać do środy i koniecznie wizyta kontrolna ale można już wychodzić na dwór nawet na spacer pół godzinny :-) więc chyba w końcu będzie dobrze .

Kurde szkoda, że znowu antybiotyk, ale lepiej aby nic się gorszego nie przybłąkało :tak: co do wychodzenia na dwor w czasie lekkiego przeziebienia typu katarek, lekki kaszel to jestem za. Wiadomo kilka minut na dworze nie zaszkodzi, ale jak jest coś cięższego to wiadomo wyrko i wygrzanie.

jesli ktoras uwaza, ze moja Psotka jest normalna, to chyba zmieni zdanie: ta wiariatka z braku wszelkiech kwiatkow i drzewek do gryzienia wziela sie za... roze pnaca:szok::szok:nie musze chyab mowic, ze z kolcami:cool::rofl2:

:rofl2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Monia lupy swietne wychaczylas:tak:
Agulka moja niunka tez rano zwymiotowala po mleku.jak do tad nic jej nie jest:no:
Anetasa to jest wlasnie rasa z tych srednich - do kolan:tak:

Juz sama nie wiem czy sie zgodzic na psa:confused: Kocham zwierzeta i juz mamy kota.Ale wszystko na moja glowe spadnie no i jeszcze ten pies lubi sie wylatac.

Kasia przypomnialo mi sie te kolczyki co masz sa piekne:tak:
A ja znowu sie pochwale ze kupilam nastepne kolczyki:sorry:

Dzieki Gabids :tak: rowniez jestem z nich bardzo zadowolona!!!!

A te Twoje również śliczne. Mam podobne, ale bardziej klasyczne. Podobieństwo w kamieniu

Moje cudo wlasnie obudzilo sie z drzemki. Zasnal przed 17:eek:

No i o ktorej poszedl spać???? :laugh2::eek:

Zaprojektowałam sobie moja kuchnię................ tzn na 85% taka jakbym chciała by była moją..........;-)

[URL="http://img192.imageshack.us/i/kuchniar.jpg/"][/URL]

PIĘKNA!!!!!!!:-D

Tak mam podzielną uwagę że piszę jednocześnie gadam przez telefon, palę fajkę i jeszcze od czasu do czasu spoglądam na drogę;-):-D a na poważnie to już dawno w domku:tak: ostatnio jak już zima odpuściłą to ok 22:30 już po spacerku z mafim jestem;-)

:rofl2:

to są tylko próby.........:tak::tak::tak:

Z racji tego, że kocham kolor zielony to popre zieleń :-p:-p Ale porównywając te dwie propozycje to zgadzam się z dziewczynami :tak:

Co do Naszego dnia wczorajszego i dzisiejszego. Wczoraj pojechalam do mamy. Postanowiłam, że odkurzymy wózek i pojechaliśmy na dluuugi spacere Kuba we wózku a ja na nogach ...... ulice wiosna - chodniki środek zimy :crazy: musiałam większość drogi prowadzić wózek ulicą bo nie dało się jechać po chodniku!!!! Prztpomniałam sobie slowa Anetki, że u Nich dbaja o odsnieżanie itp... u Nas zwalili to na nature bo jak postanowi wiosna przyjść to samo zniknie :crazy: Zostalismy już na noc. Podłączylam sobie video :szok: do telewizora w pokoju mojej babci (Kuba tam chial spać) i pooglądałam sobie prawie do 02.00 stare filmy :-D typu "co sie zdarzyło wujowi Jakubowi", "Wielki wyścig", "Sahare" :-D Kuba dzielnie mi asystował az do 01.15 :szok::szok::szok: myślałam, że pośpi dziś nieco dłużej a ten o 8.20 wola do mnie "mama obudz się" :eek::eek: ja naturalnie padnięta.

Dzis przez cąły dzień padał ...... DESZCZ!!!!! :-D Ubylo i to dużo tego śniegu i już powoli zaczyna sie robic wiosennie, nawet powietrze takie inne. Temperatura +5!!!!! :-D

reklama
Melduję że jestem ale jakoś nic mi się nie chce:sorry: chałupę jakoś ogarnęłam popołudniu pojechałam na zakupy a po powrocie się obżarłam chlebkiem z cambertem i tatarem z łososia i dalej mnie trzyma :zawstydzona/y:ale już od jakiegoś czasu chodził za mną ten mix;-) Tuśka nadal cherla i to albo ja mam schize albo ten kaszel się nasila:eek::-( zobaczymy co będzie w nocy:sorry: dziś zdecydowałam że odpuszczę jej jedną dawkę nurofenu bo niby gorączki nie ma i jak się okazało to był błąd bo znó popołudniu stan podgorączkowy powrócił:sorry: martwię się ale jednocześnie pocieszam że to dopiero drugi dzień antybiotyku:sorry:

Mati zasal przed 12,ale juz po 22 byl w lozku. Przed zasnieciem 37.8, rano 37.8. Musialam jechac do Mogilna to przy okazji pojechalismy na pogotowie, atam lekarka...o matko zlituj sie. Suma sumarum przepisala antybiotyk, ktorego juz dosc dawno nie produkuja:sorry: Nie wypowiadam sie. Popoludniu 39.2-czopik-mama boli!!!! ale jakos poszlo, tescie zostali z mlodym,bo tez przeziebieni,a my na godzinke pojechalismy do S szwagra na imieniny. Po 22 mlody sie obudzil na piciu, 39.3, czopika nie dal sobie juz wlozyc, moze pol w dupce zostalo, dostal syrop i zasypia z tata. Mocno nie kaszle, nawet specjalnie przerazliwy tem kaszel nie jest,ale gorczka masakra. Jutro rano jedziemy prywatnie,jak zbije mu goraczke

Kurde Justyna a wystarczyłoby zostać z małym w domu :-( ach te chłopy!!! Dobrze, że chociaż nie uważa, że przesadzasz.

A ja dziś z rana mam atrakcyjną propozycje :crazy: sprzedam lub oddam nieusłuchanego dwulatka!!!!!!!!

następny chorowitek:-(chyba zaczyna się najgorszy okres -choroby:wściekła/y::-(
Kasia ja z Twojej proppozycji na pewno nie skorzystam bo sama mam w domciu 2 łobuzów :sorry:
wczoraj byłam w kościela na niedzielnej mszy bo dziś mamy dzień zakupowy:tak:

Kasia w gre wchodzi jedynie zamiana:-D
Mlody od rana humorek ma. Goraczki brak. Mam nadzieje,ze juz nie najdzie. Jak tak zostanie to nnie pojedziemy do lekarza, najwyzej w tygodniu tesc zawiezie nas do naszej pani doktor. Katarek sie pokazal i kichanie. Spal w samej koszulce,a parzyl jak diabli. W nocy zmienilismy sie z S i ja poszlam do mlodego,bo S za bardzo grzeje i w lozku sauna sie zrobila. Mlody plakal caly mokry,ze nie ma dla niego miejsca:-D
Dzisiaj ma szwagierka przyjechac z ciuchami,bo jej tesciowej siostra ma sklep i zawsze jak ma nowy towar to Lucyna idzie na ogladanie i po hurtowej cenie jej sprzedaje i powiedziala,ze jak chce to moge sobie tez cos wziasc:-):-)
Mateusz strasznie zatesknil za dyduchem,bo wolal.
Gabids te Chrzaszczyki straaaasznie dlugo sie laduja na Chomika, wiec cierpliwosci

Upchnełam go dziadkom :tak::rofl2:!!!!!!

Ale dziś pięknie na dworze!!!! O 14 ubieramy się i idziemy na spacerek.

Ha teść chciał iść na noże, a ja grzecznie i stanowczo "mówię do dziecka - mówię do dziecka - mówię do dziecka" i co i zamknoł się!!!!! A poszło o kopanie psa. Kuba kopnoł psa to doszłam i też go kopnełam powiedziałam, że ostrzegałam, że jak jeszcze raz kopniesz psa to ja też Cię kopne kochany dziadziuś stanoł w obronie wnusia i z ryjem na mnie a ja grzecznie i stanowczo - mówię do dziecka.:-p:-p

Justysia to super, że z Matim lepiej :tak::tak::tak: dobrze, że się wypocił!!!! Posmaruj mu piersiątka i plecki pulmexem :tak: nie zaszkodzi również stópki maznąć maścią

Majandra dzięki, ale podejrzewam że po jednym dniu oszalałabyś z nim :rofl2::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry