witam:-)
a ja dla odmiany ma dobry humorekrano już byli teście na kawce więc chałupka już posprzątana od wczoraj;-)zupka się gotuje młody oglada bajkę Ola jak wiadomo od wczoraj na wakacjach więc narazie mam luzy
po południu jadę z Olą do dentysty
ale mnie dziś Mati zaskoczył i dumna jestem z niego do tej pory:-)ja byłam na górze i ścieliłam łózka a Matuś poszedł na dół ja schodzę a on siedzi na muszli i robi kupkę :-)sam se zdjął pampersa i piżamka i nikomu nic nie mówiąc poszedł na kibelek![]()
Monia no to gratulacje dla Matiego!!!!!

Witam ja prosto z wizyty u lekarza i ................. niestety jeszcze jakieś lekkie szmery teraz z lewej stronyi antybiotyk dalej podawać do środy i koniecznie wizyta kontrolna ale można już wychodzić na dwór nawet na spacer pół godzinny :-) więc chyba w końcu będzie dobrze .
Kurde szkoda, że znowu antybiotyk, ale lepiej aby nic się gorszego nie przybłąkało
co do wychodzenia na dwor w czasie lekkiego przeziebienia typu katarek, lekki kaszel to jestem za. Wiadomo kilka minut na dworze nie zaszkodzi, ale jak jest coś cięższego to wiadomo wyrko i wygrzanie.jesli ktoras uwaza, ze moja Psotka jest normalna, to chyba zmieni zdanie: ta wiariatka z braku wszelkiech kwiatkow i drzewek do gryzienia wziela sie za... roze pnacanie musze chyab mowic, ze z kolcami
![]()

Monia lupy swietne wychaczylas
Agulka moja niunka tez rano zwymiotowala po mleku.jak do tad nic jej nie jest
Anetasa to jest wlasnie rasa z tych srednich - do kolan
Juz sama nie wiem czy sie zgodzic na psaKocham zwierzeta i juz mamy kota.Ale wszystko na moja glowe spadnie no i jeszcze ten pies lubi sie wylatac.
Kasia przypomnialo mi sie te kolczyki co masz sa piekne![]()
A ja znowu sie pochwale ze kupilam nastepne kolczyki
![]()
Dzieki Gabids
rowniez jestem z nich bardzo zadowolona!!!!A te Twoje również śliczne. Mam podobne, ale bardziej klasyczne. Podobieństwo w kamieniu
Moje cudo wlasnie obudzilo sie z drzemki. Zasnal przed 17![]()
No i o ktorej poszedl spać????

Zaprojektowałam sobie moja kuchnię................ tzn na 85% taka jakbym chciała by była moją..........;-)
[URL="http://img192.imageshack.us/i/kuchniar.jpg/"]
[/URL]
PIĘKNA!!!!!!!
Tak mam podzielną uwagę że piszę jednocześnie gadam przez telefon, palę fajkę i jeszcze od czasu do czasu spoglądam na drogę;-)a na poważnie to już dawno w domku
ostatnio jak już zima odpuściłą to ok 22:30 już po spacerku z mafim jestem;-)

Z racji tego, że kocham kolor zielony to popre zieleń

Ale porównywając te dwie propozycje to zgadzam się z dziewczynami 
Co do Naszego dnia wczorajszego i dzisiejszego. Wczoraj pojechalam do mamy. Postanowiłam, że odkurzymy wózek i pojechaliśmy na dluuugi spacere Kuba we wózku a ja na nogach ...... ulice wiosna - chodniki środek zimy
musiałam większość drogi prowadzić wózek ulicą bo nie dało się jechać po chodniku!!!! Prztpomniałam sobie slowa Anetki, że u Nich dbaja o odsnieżanie itp... u Nas zwalili to na nature bo jak postanowi wiosna przyjść to samo zniknie
Zostalismy już na noc. Podłączylam sobie video
do telewizora w pokoju mojej babci (Kuba tam chial spać) i pooglądałam sobie prawie do 02.00 stare filmy
typu "co sie zdarzyło wujowi Jakubowi", "Wielki wyścig", "Sahare"
Kuba dzielnie mi asystował az do 01.15 

myślałam, że pośpi dziś nieco dłużej a ten o 8.20 wola do mnie "mama obudz się" 
ja naturalnie padnięta.Dzis przez cąły dzień padał ...... DESZCZ!!!!!
Ubylo i to dużo tego śniegu i już powoli zaczyna sie robic wiosennie, nawet powietrze takie inne. Temperatura +5!!!!! 

i antybiotyk dalej podawać do środy i koniecznie wizyta kontrolna ale można już wychodzić na dwór nawet na spacer pół godzinny :-) więc chyba w końcu będzie dobrze .

Kocham zwierzeta i juz mamy kota.Ale wszystko na moja glowe spadnie no i jeszcze ten pies lubi sie wylatac.

[URL="http://img192.imageshack.us/i/kuchniar.jpg/"]

ale już od jakiegoś czasu chodził za mną ten mix;-) Tuśka nadal cherla i to albo ja mam schize albo ten kaszel się nasila