witam kobietki!!!
widze, ze juz tesknilyscie;-):-)
nerwa zalapalam, jak zobaczyolam nasze podworko

: istne bajoro!!!!!

w dodatku nie wiem po co jakis trktor wjezdzal i tylko rozbebral to bloto

niunka znowu ma humory i wpada w histerie i mam ochote wtedy zamknac oczy i zniknac. wykonczy mnie ten niegrzeczniuch

a Ty już dostałas???to urząd pracy wysyła?
Monia, ja dostalam przy wizycie w PUP
Kasia bateria z wyciagana wylewką.
mnie sie wydaje, ze to jest bardzo praktyczne i wygodne rozwiazanie. jak jest w rzeczywistosci, to nie wiem
Ja jakos nic nie moge uzbierac na tych ankietach
ja tez mam jeszcze malutko punktow
Arcalen to bardzo fajna maść która działa przeciwbólowo i łagodzi skutki uderzenia no i przyśpiesza gojenie

u nas to podstawa bez tej maści w apteczce nie funkcjonujemy;-) bez niej nasz łobuz byłby cały w siniakch

nie slyszalam, a u nas tez by sie pewnie przydalo, bo przeciez dzien bez siniaka, to dzien stracony
Mam dobra wiadomośc dostalismy się do przedszkola, gdzie składalismy podanie........ czyli do nowego......................jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Słonko u nas na pół godzinki wyszło........... jest 5 na plusie, więc na 17 idziemy na Drogę Krzyzową..............
Donakt chyba koniec lenistwa? Wróciłas już?
fajnie,ze z przedskzolem sie udalo

ja bardzo lubie Droge krzyzowa. dzis nawet myslalam, ze zdaze pojsc, ale u nas jest o 16 i niestety nie udalo sie:-(
Byli dziadkowie w odwiedzinach u wnusia. od slowa do slowa o mamie Janusz powiedzial,ze wlosy rosna mamie jak burza. Wszedzie!!!

to chyba dobry znak, nie?