reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka kompletnie nie wiem co masz zrobić z tym bilansem:no: a co do rachunku to łudzę się że kolejny będzie jeszcze mniejszy bo mój pakiet kryzysowy został wprowadzony gdzieś w połowie okresu rozliczeniowego więc mam nadzieję że kolejny rachunek znów będzie trochę mniejszy:sorry2:

reklama
Nie no Aneta stówka mniej to już jest niezła różnica

Aga może pójdz jeszcze raz do pediatry i powiedz jak sprawa się ma.... chyba raczej nie powinna odmówić w takim wypadku zwłaszcza że bilans można zrobic max 3 miesiace po urodzinach dziecka - tak mi powiedzieli u mnie w przychodni

za tydzień idę z małym na pobranie krwi i z Maja po skierownaie na te wycięcie pieprzyka......... to pogadam wtedy z nią

[a co do rachunku to łudzę się że kolejny będzie jeszcze mniejszy bo mój pakiet kryzysowy został wprowadzony gdzieś w połowie okresu rozliczeniowego więc mam nadzieję że kolejny rachunek znów będzie trochę mniejszy:sorry2:

Aneta, a na czym polega Twoj pakiet?

my jak jestemy we 2, to pilnuje , zeby sie nie swiecilo wszedzie swiatlo, ale moj P to rozlaga i trzeba za nim chodzic i gasic

Przychodzi stara babcia do apteki
i mówi:
- Poproszę 200 prezerwatyw
Farmaceutka patrzy na nią z niedowierzaniem, ale podała jej cały karton.
Nie wytrzymała jednak i pyta:
- Przepraszam, ale po co pani te prezerwatywy?
A babcia na to:
- A no telewizor mi się popsuł, przyszedł majster i powiedział, żebym kupiła bezpieczniki, bo będzie dużo p***dolenia.

Donkat mój pakiet był tu jakiś czas temu omawiany ale Ty chyba byłaś właśnie na u mamy;-) chodzi o to że wprowadziłam w domu zaostrzony rygor np wcześniej było tak że potrafiły grać 3 tv a tak naprawdę nikt ich nie oglądał:sorry2: teraz już tego nie ma:no: pilnujemy się ze świeceniem światła gdzie popadnie:tak: no i ja z ciągłej jazdy odkurzaczem przerzuciłam sie na miotłe;-) a i tv na noc wyłanczam normalnie nie tylko z pilota;-)

Mam nadzieję, że razem ze mna sie cieszycie...............:sorry2:

W piątek wchodzi płytkarz:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
no pewnie że się cieszymy:tak::-);-)
mam to Fryzury krótkie, Fryzury EMO krótkie, Fryzury EMO blond tylko dluzsza wersje, powiedzialam S,ze zrobilam sobie grzywke, a on na to "a juz mialas takie ladne dlugie" oj... nie wie,ze cale skrocilam
fajna fryzurka i taka pasująca do Ciebie:happy:
Monia- jak mama?

Poza tym Mały mi prycha, kicha i smara:crazy::crazy::crazy::crazy:
mama już dużo lepiej ale bolą ją plecy a najgorzej ma jak chce zakaszlec albo kichnąc:-(wtedy to już zwiaja się z bólu:-(
witam!!!!!

to moni przez kilka dni pewnie nie ebdzie na BB:sorry2:
będzie będzie:-)może mniej niż zawsze ale będzie:tak:
Jestem na maksa wnerwiona, bo kurna chciałam zrobic małej bilans 6 latka i nie mogę................ bo karty dostaja dzieci od pielegniarki, która najpierw robi wywiad w przedszkolu............. i z ta karta dopiero można do rodzinnego iść...................... Kuźwa raz w roku przychodzi piguła do przedszkola i to we wrześniu............ moje dziecko we wrześniu to prawie 7 lat bedzie miało a oni dopiero zrobią bilans na 6 lat:wściekła/y: przeciez to jest 9 m-cy róznicy we wzroście, wadze itp...... rozwoju................ jak poszłam do dyrektorki i powiedziałm, że Mai nie będzie juz we wrześniu......... ona mi na to: to trudno , u nas tylko w tym m-cu rozdajemy karty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i dodała, że pewnie w nowym przedszkolu jest tak samo:crazy:.
od D brata córka teraz w kwietniu będzie miała 7lat i też nie ma jeszcze zrobionego bilansu 6latka:sorry2:bo są takie wymogi jak u was:wściekła/y:
a mój mały dzis od ponad pół roku zrobił bombę w pampera( z nocy) a potem ściągnął i chodził z brudnym dupskiem................. nie wiem co mu dzis się stało
u nas bomba w pampersie z nocy jest prawie codziennie:crazy:

Witam i ja :-) znów z pracy:crazy: u nas dziś rano było -3 i musiałam skrobać szybki:crazy: ale teraz już świeci piękne słoneczko i nawet nie ma wiatru więc pogoda jak marzenie:-) ale ponoć od soboty będzie u nas znów sypać:wściekła/y: oby się nie sprawdziło. Zmykam sprzątać po śniadanku;-)

reklama
Gdzie się wszyscy podziali???
Witam ja.
Czekam aż mój szanowny obsiuraniec zje śniadanko:dry: i między czasie zaglądam na BB.
U nas dzisiaj przymroziło ale mam nadzieje na spacerek na rześkim powietrzu bo juz mam dość siedzenia w domu i sprzątania ( Majandra, ja tez widzę wszędzie kurz:crazy::crazy: i ze ścierą latam jak nienormalna).

Do góry