reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam wszytskich z rana:tak:

Chyba wszyscy się zmówlili z telefonami bo R również chce sobie zmienić tel. On ma na oku jakiś Sony Ericson.

Agulka mnie osobiscie bardzo podoba się ten LG :tak: natrysk ciekawy. Co prawda ja kupiłabym inny bo podobają mi się te całe panele natryskowe z głowicami do masażu itp... ale niestety może kiedyś kupimy.

Moniu dobrze, że mama lepiej się czuje.:tak: Wczoraj imprezka nie wyszła :-( ale oby to była tylko taka jedyna.

Donkat mmmm krokieciki musiłay być pyszne bo i krokiety i grzybki uwielbiam!!! Nie zapomniałaś napalić w piecu???

Witam i ja

mi tak samo jak Kasi podobają sie całe panele prysznicowe, ale jak mi koledzy z pracy nagadali jakie to sa zawodne gówna i że za porządny trzeba dać z 5 tys a nie około 2 to już mi się odechciało, więc Agula myśle że bardzo udany zakup :) sukienką też powinnaś się pochwalić...

Moja przyjaciółka ze szkolnej ławki wczoraj urodziła chłopca- fajna data

Witam i ja:-) już po kawce;-)u nas piękne słoneczko świeci więc chyba niebawem z małą się kulniemy na spacerek:-)

Witam wszytskich z rana:tak:

Chyba wszyscy się zmówlili z telefonami bo R również chce sobie zmienić tel. On ma na oku jakiś Sony Ericson.

Ja jestem zadowolona bardzo z Sony Ericsonów i z czystym sumieniem polecam:-)

Agulka rewelacyjny ten natrysk:-) bardzo mi się podoba:tak: i już Ci kiedyś pisałam chwal się chwal radź jeśli masz ochote:-) ja uwielbiam takie tematy i dowoli mogę czytać i oglądać te cudeńka które kupujesz do domu:tak:

Asia słyszałam też o tych panelach D mi mówił i t
Kasia juz nie będzie takiej nieudanej imprezy :no:ja jujż nie będę proponowac anie polewac:no:
Agulka no pochwal się sukienką:-p
Majandra i pozostałe pracujące mamusie miłego dnia w pracy:tak:
ja pije kawkę ,za oknem piękne słoneczko świeci na termometrze_+4 więc na spacer napewno pójdziemy:tak:
koncepcji na obiad brak:sorry2::confused:

Kasia juz nie będzie takiej nieudanej imprezy :no:ja jujż nie będę proponowac anie polewac:no:

Monia ale Ty się chyba wczoraj nie pogniewałaś za brak chętnych do picia;-) wiesz początek tygodnia i jakby nie było trwa post to może dlatego takie wstrzemięźliwe się zrobiłyśmy;-) ale wybacz i nie gniewaj się bo gdzie my lepszą barmanke znajdziemy:-)

Witam i ja

mi tak samo jak Kasi podobają sie całe panele prysznicowe, ale jak mi koledzy z pracy nagadali jakie to sa zawodne gówna i że za porządny trzeba dać z 5 tys a nie około 2 to już mi się odechciało, więc Agula myśle że bardzo udany zakup :) sukienką też powinnaś się pochwalić...

Moja przyjaciółka ze szkolnej ławki wczoraj urodziła chłopca- fajna data

daltego kochana to był podstawowy powód alby taki kupic................. ZŁE OPINIE I ZAWODNOŚĆ z tymi dyszami , masażami:tak:

reklama
Aneta muszę chyba zmienic zawód bo jak tak dalej taka posucha będzie to z torbami pójdę:-p:-p:-D

Wstrzymaj się jeszcze do następnej imrezki;-):-)

daltego kochana to był podstawowy powód alby taki kupic................. ZŁE OPINIE I ZAWODNOŚĆ z tymi dyszami , masażami:tak:

Też właśnie o tym słyszałam:tak: generalnie ponoć warto ale jeżeli przeznaczysz na zakup ponad 5tyś bo te tańsze są strasznie zawodne:sorry2:

Do góry