reklama
teraz widze, dzieki.........pieknie pyszny musi być
Witam wszytskich z rana
Chyba wszyscy się zmówlili z telefonami bo R również chce sobie zmienić tel. On ma na oku jakiś Sony Ericson.
Agulka mnie osobiscie bardzo podoba się ten LG
natrysk ciekawy. Co prawda ja kupiłabym inny bo podobają mi się te całe panele natryskowe z głowicami do masażu itp... ale niestety może kiedyś kupimy.
Moniu dobrze, że mama lepiej się czuje.
Wczoraj imprezka nie wyszła :-( ale oby to była tylko taka jedyna.
Donkat mmmm krokieciki musiłay być pyszne bo i krokiety i grzybki uwielbiam!!! Nie zapomniałaś napalić w piecu???

Chyba wszyscy się zmówlili z telefonami bo R również chce sobie zmienić tel. On ma na oku jakiś Sony Ericson.
Agulka mnie osobiscie bardzo podoba się ten LG

Moniu dobrze, że mama lepiej się czuje.

Donkat mmmm krokieciki musiłay być pyszne bo i krokiety i grzybki uwielbiam!!! Nie zapomniałaś napalić w piecu???
Witam i ja
mi tak samo jak Kasi podobają sie całe panele prysznicowe, ale jak mi koledzy z pracy nagadali jakie to sa zawodne gówna i że za porządny trzeba dać z 5 tys a nie około 2 to już mi się odechciało, więc Agula myśle że bardzo udany zakup
sukienką też powinnaś się pochwalić...
Moja przyjaciółka ze szkolnej ławki wczoraj urodziła chłopca- fajna data
mi tak samo jak Kasi podobają sie całe panele prysznicowe, ale jak mi koledzy z pracy nagadali jakie to sa zawodne gówna i że za porządny trzeba dać z 5 tys a nie około 2 to już mi się odechciało, więc Agula myśle że bardzo udany zakup
Witam i ja:-) już po kawce;-)u nas piękne słoneczko świeci więc chyba niebawem z małą się kulniemy na spacerek:-)
Ja jestem zadowolona bardzo z Sony Ericsonów i z czystym sumieniem polecam:-)
Agulka rewelacyjny ten natrysk:-) bardzo mi się podoba
i już Ci kiedyś pisałam chwal się chwal radź jeśli masz ochote:-) ja uwielbiam takie tematy i dowoli mogę czytać i oglądać te cudeńka które kupujesz do domu
Witam wszytskich z rana
Ja jestem zadowolona bardzo z Sony Ericsonów i z czystym sumieniem polecam:-)
Agulka rewelacyjny ten natrysk:-) bardzo mi się podoba

monia_l
Wrześniowe mamy'07
Asia słyszałam też o tych panelach D mi mówił i t
Kasia juz nie będzie takiej nieudanej imprezy
ja jujż nie będę proponowac anie polewac
Agulka no pochwal się sukienką
Majandra i pozostałe pracujące mamusie miłego dnia w pracy
ja pije kawkę ,za oknem piękne słoneczko świeci na termometrze_+4 więc na spacer napewno pójdziemy
koncepcji na obiad brak

Kasia juz nie będzie takiej nieudanej imprezy

Agulka no pochwal się sukienką

Majandra i pozostałe pracujące mamusie miłego dnia w pracy

ja pije kawkę ,za oknem piękne słoneczko świeci na termometrze_+4 więc na spacer napewno pójdziemy

koncepcji na obiad brak

Kasia juz nie będzie takiej nieudanej imprezyja jujż nie będę proponowac anie polewac
![]()
Monia ale Ty się chyba wczoraj nie pogniewałaś za brak chętnych do picia;-) wiesz początek tygodnia i jakby nie było trwa post to może dlatego takie wstrzemięźliwe się zrobiłyśmy;-) ale wybacz i nie gniewaj się bo gdzie my lepszą barmanke znajdziemy:-)
Witam i ja
mi tak samo jak Kasi podobają sie całe panele prysznicowe, ale jak mi koledzy z pracy nagadali jakie to sa zawodne gówna i że za porządny trzeba dać z 5 tys a nie około 2 to już mi się odechciało, więc Agula myśle że bardzo udany zakupsukienką też powinnaś się pochwalić...
daltego kochana to był podstawowy powód alby taki kupic................. ZŁE OPINIE I ZAWODNOŚĆ z tymi dyszami , masażami

reklama
Aneta muszę chyba zmienic zawód bo jak tak dalej taka posucha będzie to z torbami pójdę![]()
Wstrzymaj się jeszcze do następnej imrezki;-):-)
daltego kochana to był podstawowy powód alby taki kupic................. ZŁE OPINIE I ZAWODNOŚĆ z tymi dyszami , masażami![]()
Też właśnie o tym słyszałam

Podziel się: