reklama
Witam się!
Nie powiem gdzie byłam bo i tak wiadomo

Ja na obiad gotowałam zupke wiosenna
witajmy wszyscy razem tzn brukselka, kalafior, groszek, fasolka, maechewka itp.... no i oczywiście ziemnkaczki .... pychotka a na drugie były pyzy z duszonymi żeberkami 
Justyna szoda Matusia :-( a próbowałaś może potraktować to maścią cynkową, aby to wysuszyć???? Kubie ostatnio pekła warga taką miał wysuszoną skórę to smarowałam mu kremem z oliwek nawet, że szybko zeszło.
Agulka chwal się chwal
masz czym, a ja się cieszę jak widzę, że ktoś jest szczęśliwy
kiecka rewelacja!!!! U Nas na rynku jest podobna tylko w kolorze popiołku i z krótkimi rękawkami kosztuje 89zł 
Przyszedł małemu plecaczek, ale fajowy co prawda totalna tandeta ale jak mały się cieszy.
Moniu co do imprezki pewnie nie udała się przez mój wznowiony temat

chyba wszystko potrafie rozpiepszyć bo nawet atmosfere na forum zepsułam.
Nie powiem gdzie byłam bo i tak wiadomo

Ja na obiad gotowałam zupke wiosenna

Justyna szoda Matusia :-( a próbowałaś może potraktować to maścią cynkową, aby to wysuszyć???? Kubie ostatnio pekła warga taką miał wysuszoną skórę to smarowałam mu kremem z oliwek nawet, że szybko zeszło.
Agulka chwal się chwal

Przyszedł małemu plecaczek, ale fajowy co prawda totalna tandeta ale jak mały się cieszy.
Moniu co do imprezki pewnie nie udała się przez mój wznowiony temat

monia_l
Wrześniowe mamy'07
Kasia nawet tak nie myślMoniu co do imprezki pewnie nie udała się przez mój wznowiony tematchyba wszystko potrafie rozpiepszyć bo nawet atmosfere na forum zepsułam.

Podpisuje się obiema rękami i nogami;-)Kasia nawet tak nie myślwcale nie zepsułas atmosfery na forum
![]()
Byliśmy popołudniu u dziadków M dał babci spóźnione kwiatuszki na Dzień Kobiet;-) także szybko przeszło mu gniewanie

Aneta dobrze zrobiłaś, ja też zwracam uwage jak jakis rodzic nie reaguje na poczynania swoich dzieci
Kasia naprawdę ten plecak to tandeta? Mi równiez dziś przyszedł, ale nie było mnie w domu to odebrał sasiad, go którego jeszcze nie doszłam
Kasia naprawdę ten plecak to tandeta? Mi równiez dziś przyszedł, ale nie było mnie w domu to odebrał sasiad, go którego jeszcze nie doszłam
Dziewczyny ja wiem, że dobrze zrobiłam
tylko wkurza mnie że te tępoty tego nie widzą
i jeszcze się czepiają że co mi do tego
a ze złych wieści to dodam, że Tuśka znów mi pokasłuje i jak zasnęła to w nosi jej zaczęło grać
oby się nic nie rozwinęło
zapodałam jej rutinace i włączyłam nawilżacz z funkcją inhalacji i dolałam kilka kropelek olbasu także trzymajcie kciuki bo nie mam ochoty znó na choróbstwo w domu

reklama
oj Aneta żeby się żadne choróbsko Tuśce nie rozwinełotrzymam kciuki
![]()
Nie dziękuję

Podziel się: