reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Asiek, skoro nie puchnie, to pewnie nie zlamana, ani peknieta. po prostu stluczenie zawsze mocno boli. zaczekaj moze do jutra i zobacz jak sie rozwinie sytuacja

reklama
Witam się!

Nie powiem gdzie byłam bo i tak wiadomo :-p:-p:-p

Ja na obiad gotowałam zupke wiosenna :cool2::-D witajmy wszyscy razem tzn brukselka, kalafior, groszek, fasolka, maechewka itp.... no i oczywiście ziemnkaczki .... pychotka a na drugie były pyzy z duszonymi żeberkami :tak:

Justyna szoda Matusia :-( a próbowałaś może potraktować to maścią cynkową, aby to wysuszyć???? Kubie ostatnio pekła warga taką miał wysuszoną skórę to smarowałam mu kremem z oliwek nawet, że szybko zeszło.

Agulka chwal się chwal :tak: masz czym, a ja się cieszę jak widzę, że ktoś jest szczęśliwy :tak:kiecka rewelacja!!!! U Nas na rynku jest podobna tylko w kolorze popiołku i z krótkimi rękawkami kosztuje 89zł :sorry2:

Przyszedł małemu plecaczek, ale fajowy co prawda totalna tandeta ale jak mały się cieszy.

Moniu co do imprezki pewnie nie udała się przez mój wznowiony temat :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: chyba wszystko potrafie rozpiepszyć bo nawet atmosfere na forum zepsułam.

Kasia nawet tak nie myśl:no:wcale nie zepsułas atmosfery na forum:no::no:
Podpisuje się obiema rękami i nogami;-)

Byliśmy popołudniu u dziadków M dał babci spóźnione kwiatuszki na Dzień Kobiet;-) także szybko przeszło mu gniewanie:-D była też moja siostra z Szymkiem więc dzieciaki się wybawiły ale ja znó wyszłam na najgorszą:zawstydzona/y: bo odważyłam się i jak któryś raz z kolei Szymek podbiegł do Gośki i ją ugryzł a ona nie zareagowała to się odezwałam :tak: spokojnie mu powiedziałam Szymek tak nie wolno przecież to mamusie boli i dodałam że nikogo nie wolno gryźć i od razu dostałam grom od szwagra a co Ci do tego co mu wolno a nie wolno:wściekła/y: więc tylko odpowiedziałam że jak teraz grzyzie Gośkę i nikt nie reaguje to zachwilę przybiegnie do mnie czy nie daj Bóg Tuśki i ją ugryzie a ja sobie tego nie życzę:no:

Aneta bardzo dobrze zrobiłas że zwróciłaś Szymkowi uwagę bo tak jak mówisz jak nikt nie będzie na to reagował to mały pomyśli że nie robi nic złego i będzie wszystkich gryzł:sorry2:

Aneta dobrze zrobiłaś, ja też zwracam uwage jak jakis rodzic nie reaguje na poczynania swoich dzieci

Kasia naprawdę ten plecak to tandeta? Mi równiez dziś przyszedł, ale nie było mnie w domu to odebrał sasiad, go którego jeszcze nie doszłam

Dziewczyny ja wiem, że dobrze zrobiłam:tak: tylko wkurza mnie że te tępoty tego nie widzą:wściekła/y: i jeszcze się czepiają że co mi do tego:sorry2: a ze złych wieści to dodam, że Tuśka znów mi pokasłuje i jak zasnęła to w nosi jej zaczęło grać:wściekła/y: oby się nic nie rozwinęło:sorry2: zapodałam jej rutinace i włączyłam nawilżacz z funkcją inhalacji i dolałam kilka kropelek olbasu także trzymajcie kciuki bo nie mam ochoty znó na choróbstwo w domu:no:

reklama
oj Aneta żeby się żadne choróbsko Tuśce nie rozwineło:no:trzymam kciuki:tak:

Nie dziękuję:sorry2: bo boję się jak szlak przecież dopiero co brała antybiotyk:-( narazie od kiedy zasnęła nie słychać żeby kaszlała:no: zobaczymy co będzie jutro:sorry2: mam nadzieję że będzie dobrze bo ja w czwartek do pracy a młoda znów do mojej mamy bo teściowa ma zapalenie żył:-( a same wiecie jak z tą moją mamą jest:angry:

Do góry