Ja mam 512gb za 39,ale nie narzekam,bo Janusz ma szybszy w Mogilnie i tak zamula,ze szok. Cos maja zlo polaczone, za duzo uzytkownikow,a za slaby przesyl,czy jakos tak.
Ale mnie S wkurzyl,wrrrr
Co przeskrobał

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 512gb za 39,ale nie narzekam,bo Janusz ma szybszy w Mogilnie i tak zamula,ze szok. Cos maja zlo polaczone, za duzo uzytkownikow,a za slaby przesyl,czy jakos tak.
Ale mnie S wkurzyl,wrrrr
wpadl rano jak burza, a to nie sprzatniete, a tamto lerzy i tak mnie wkurzyl,ze polozylam sie spowrotem do lozka i nawet sniadania mu nie zrobilam. Palant. Juz powinnam przyzwyczaic sie do jego niekontrolowanego potoku slow,al etak mnie wsciekl,ze chyba na wesele nie pojdziemyCo przeskrobał![]()
wpadl rano jak burza, a to nie sprzatniete, a tamto lerzy i tak mnie wkurzyl,ze polozylam sie spowrotem do lozka i nawet sniadania mu nie zrobilam. Palant. Juz powinnam przyzwyczaic sie do jego niekontrolowanego potoku slow,al etak mnie wsciekl,ze chyba na wesele nie pojdziemy
S powiedzial mi,ze mam zapomniec,ze dostane na kiecke na wesele i w zasadzie nie zasluzylam zeby jechac. Kara dla malej dziewczynki. Chyba mojemu mezowi pomylilo sie kogo ma wychowywac. No,a ze ja jestem zawzieta to czasem mozemy nie pojscJustyna ja codziennie słucham ze syf jest w chacie... chodz szczerze to faktycznie mieszkanie mam zaniedbane... ale co ja zrobie ze nic mi sie nie chce... a wracajac do Was to do wesela jeszcze z 3 razy zdazycie sie pokłócić i pogodzić)
S powiedzial mi,ze mam zapomniec,ze dostane na kiecke na wesele i w zasadzie nie zasluzylam zeby jechac. Kara dla malej dziewczynki. Chyba mojemu mezowi pomylilo sie kogo ma wychowywac. No,a ze ja jestem zawzieta to czasem mozemy nie pojsc
nie ja ... w ogóle to jak dla mnie to dziwna jest ta funkcja dziękowania tzn niby po co :/