reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Justyna ja codziennie słucham ze syf jest w chacie... chodz szczerze to faktycznie mieszkanie mam zaniedbane... ale co ja zrobie ze nic mi sie nie chce... a wracajac do Was to do wesela jeszcze z 3 razy zdazycie sie pokłócić i pogodzić :))

wpadl rano jak burza, a to nie sprzatniete, a tamto lerzy i tak mnie wkurzyl,ze polozylam sie spowrotem do lozka i nawet sniadania mu nie zrobilam. Palant. Juz powinnam przyzwyczaic sie do jego niekontrolowanego potoku slow,al etak mnie wsciekl,ze chyba na wesele nie pojdziemy

jak mój M zaczyna tak foszyć to zawsze mam jedną odpowiedź;-) że jemu Bozia też rączki dała wiec jak mu to przeszkadza to niech sam sie za robotę weźmie:tak:

Justyna ja codziennie słucham ze syf jest w chacie... chodz szczerze to faktycznie mieszkanie mam zaniedbane... ale co ja zrobie ze nic mi sie nie chce... a wracajac do Was to do wesela jeszcze z 3 razy zdazycie sie pokłócić i pogodzić :))
S powiedzial mi,ze mam zapomniec,ze dostane na kiecke na wesele i w zasadzie nie zasluzylam zeby jechac. Kara dla malej dziewczynki. Chyba mojemu mezowi pomylilo sie kogo ma wychowywac. No,a ze ja jestem zawzieta to czasem mozemy nie pojsc

reklama
Do góry