reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

Ale super! Fajnie że w jedno miejsce bedziesz dzieci zaprowadzać :)
Łukasz też się dostał do tego przy szkole. Ciekawe czy utworzą dla Pawłą zerówkę czy pierwszą klasą... bo obydwu nie bedzie. Wolałabym I klasę...

Dziury w ziemi do ogrzewania. Monia ma rację :-) Jedną panowie już zmontowali, jeszcze trzy :-) Będziemy mieli pompę ciepła (już mamy tylko właśnie odwiertów nam brak, bo mieliśmy kiepskiego pana i musieliśmy sie z nim pożegnać, a teraz robią inni)
Tu jest opis działania. My będziemy miec dolne źródło pionowe.
http://http://www.biawar.com.pl/index.php/pompy-ciepla/zasada-dzialania/menu-id-38.html

reklama
Sto lat dla Oli! :-D

Majandra - no nie taka nowa, tylko raczej cicho o tym jest ale w Polsce od łądnych paru(nastu) lat się montuje a w skandynwaii duuużo dłużej :tak:
A cicho jest bo dość drogie w zakupie i montażu wychodzi, szczególnie właśnie z odwiertami. Za to później... mmmm czyste, bezobsługowe i tańsze :-)

witam wieczoroowo

Monia, dla Oli serdeczne zyczenia!

pognalam dzis do maista, spieszylam sie a tam taaaakie korki, az dziwne. a tu sie okazalo, ze dzis otwierajja wieeeeelka galerie w Radomiu i stad ten szal na miescie!

dostalam lakier z Avonu, ladnie wyglada na paznokciach, dopieor jedna reka pomalowana...

Mlody z goraczka mi sie obudzil i z gestymi glutami. W nocy troche kaszlal na sucho. A wczoraj nic mu nie bylo. Moze syropkami przegnam

jak mu teraz?

Niedlugo swieta a tuz zaraz mama przyjezdza wiec huuuraaaaa!!!!

fajowo

Zapomniałam sie pochwalić, że od wczoraj wisi lista przyjętych do przedszkola i Adaśko dostał się do tego przy Mai szkole:-)

super!

reklama
Mlody niby lepeij, tzn. nie moge go jeszcze do lozka zagnac:wściekła/y: Stan taki podgoraczkowy,a glubosy zmienily sie w przejzysta rzadzizne

Asia to ja taka madra jestem (szkoda,ze nie ma dumnej minki;-))

A slyszalyscie o takim odkurzaczu co montuje sie np. w piwnicy,a we wszystkich pokojach zostawia sie tylko dziury i rure sama podlacza? Bo ja niedawno odwiedzialam sie, a to tez ponoc stary "wynalazek"

Do góry