luandzia1
Entuzjast(k)a
Iza co do "Mikołajka" to super książka siostrzeniec W ją uwielbia (jest też super audiobook czytany przez Jerzego Sthura) u nas niestety nie przejdzie bo to chłopska książka -aktualnie czytamy "Pipi"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
a ja własnie byłam w obuwniczym kupić młodej kozaczki, bo te co kupiam w październiku wczoraj oddałam do reklamacjiposzły na szwi z tyłu
oczywiście nie ma opcji że zarządam zwrotu gotówki w grę tylko wchodzi naprawa, ewentualna wymiana na nowe
a pytanie w czym ma dziecko przez dwa tygodnie chodzić
![]()
Witam![]()
wydaje mi się ,że ja Zuzi nie "cisnę " z czymkolwiek ,ona lubi tak spędzać czas ,był okres kiedy bez przerwy malowała , teraz też to lubi ale namiętnie pisze litery ,chce czytać i często sama bierze książkę i coś tam tworzy ;-)
Smecte nam lekarz mówił podawać Omarowi jak miał nawet 3 miesiące, oczywiście mniejsza ilość więc z wiekiem nie ma problemu, gorzej z samym wypiciem. Omar nigdy tego nie wypił. Próbowaliśmy podawać orsalit jak miał silne wymioty, to są elektrolity ale też nie szło. Teraz to tylko cola. Nigdy jej nie pije, ale jak wymiotuje to sam o nią już prosi. (Dzieciak jednak przeszedł sporo tych rotawirusów, jelitówek i innych żołądkówek).
A z zimnym spraktykowałam, lepiej znosił zimną wodę od cipłych ziółek czy herbatek. Fakt raz gardełko sobie zawalił.
, ale jednak tych cudów nie daje rady i do tej grupy jeszcze moge dodac wszelkie fervexy, clodrexyZdrowia i usmiechu i lepszego humoru życzę... aaaaaaaa i witam się![]()

a ja własnie byłam w obuwniczym kupić młodej kozaczki, bo te co kupiam w październiku wczoraj oddałam do reklamacjiposzły na szwi z tyłu
oczywiście nie ma opcji że zarządam zwrotu gotówki w grę tylko wchodzi naprawa, ewentualna wymiana na nowe
a pytanie w czym ma dziecko przez dwa tygodnie chodzić
![]()
Iza co do "Mikołajka" to super książka siostrzeniec W ją uwielbia (jest też super audiobook czytany przez Jerzego Sthura) u nas niestety nie przejdzie bo to chłopska książka -aktualnie czytamy "Pipi"
ale mialam smaczniutki swiezutki chlebek. pojadlam, ze hoho!
chyba reklamy dawno nie widziałam, hihih) z kaszą gryczaną

U mnie dziś będzie zupa z marchwi z soczewicą a nad drugim daniem to się jeszcze zastanawiam... tak mnie bigosik kusi...

Jak mnie to wkurza
;-)a w przedszkolu w ogóle się nie uczą literek ponoć dopiero w "zerówce" nie wiem nie znam się dlatego ogromne gratulacje dla czytających :-)
ja tak siedzialam i liczylam,ze po bierzmowaniu trzymalam mojego chrzesniaka i wychodziloby,ze w przyszlym roku 18 bede miala. Liczylam i liczylam,bo nie chcialo mi sie wierzyc,ze taka stara jestem
Ja nie wiem,ze ona potarfi ugotowac cos z niczego i jest pysznie, ja nie potrafie dosmakowac nigdy.