reklama
Dzięki Monia, dużo lepszy... Byłam u mojej gin i jak zwykle pogadałyśmy. Kobieta jest rewelacyjna. Przejmuje się, doradza. Powiedziała że już mogę rodzić, jestem w terminie
zasugerowała mi szpital, bo sama jestem niezdecydowana i podała kolejną opcję jak mogę dostać skierowanie na cesarkę. Sama jestem mega niezdecydowana jak chcę rodzić, nie mówiąc już o tym że decydują w sumie lekarze.
Potem pojechaliśmy na obiad na pizze. Było całkiem miło. Omar zjadł tyle co jego tatuś a na koniec poprosił jeszcze o frytki
. A na sam koniec pojechaliśmy do galerii gdzie chłopaki oglądali zabawki a ja rzeczy dla niemowlaczków, byliśmy tez w media markt gdzie Omar szukał ninjago 5 część (dziś premiera). Rozmawialiśmy tez w jednym komputerowym sklepie na temat PS3 bo chcemy kupić w grudniu i już sie prawie zdecydowaliśmy. Teraz poczekamy na jakieś promocje świąteczne i jak ja będę zajmować sie dzidźka Omar będzie szalał w tenisa, kręgle lub bawił się z wirtualnym zwierzaczkiem (chcemy kupić od razu z kontrolerem ruchu żeby granie nie polegało na siedzeniu przed TV a ruszaniu się).
Tak więc początek udany. Moja mama jednak nie przyjeżdża za to my chyba jutro pojedziemy na obiad do teściów. Omar z nimi poszaleje a my wybierzemy się do hurtowni po materac do łóżeczka.
zasugerowała mi szpital, bo sama jestem niezdecydowana i podała kolejną opcję jak mogę dostać skierowanie na cesarkę. Sama jestem mega niezdecydowana jak chcę rodzić, nie mówiąc już o tym że decydują w sumie lekarze. Potem pojechaliśmy na obiad na pizze. Było całkiem miło. Omar zjadł tyle co jego tatuś a na koniec poprosił jeszcze o frytki
. A na sam koniec pojechaliśmy do galerii gdzie chłopaki oglądali zabawki a ja rzeczy dla niemowlaczków, byliśmy tez w media markt gdzie Omar szukał ninjago 5 część (dziś premiera). Rozmawialiśmy tez w jednym komputerowym sklepie na temat PS3 bo chcemy kupić w grudniu i już sie prawie zdecydowaliśmy. Teraz poczekamy na jakieś promocje świąteczne i jak ja będę zajmować sie dzidźka Omar będzie szalał w tenisa, kręgle lub bawił się z wirtualnym zwierzaczkiem (chcemy kupić od razu z kontrolerem ruchu żeby granie nie polegało na siedzeniu przed TV a ruszaniu się). Tak więc początek udany. Moja mama jednak nie przyjeżdża za to my chyba jutro pojedziemy na obiad do teściów. Omar z nimi poszaleje a my wybierzemy się do hurtowni po materac do łóżeczka.
Witam w sobote z kawką z pracy;-) wczoraj młoda tworzyła list do Mikołaja. Kazała go wystawić za okno i martwiła się, ze wiatr go zwieje
więc kazała postawić na nim jej dynie, ale dzisiaj była radośc, że Mikołaj juz go zabrał:-)
więc kazała postawić na nim jej dynie, ale dzisiaj była radośc, że Mikołaj juz go zabrał:-)Iza to ciekawe popołudnie mieliścieno a do porodu to już Ci niewiele zostało torba spakowana?
też mi się by podobało to PS3 z kontrolerem ruchu ale gdyby to trochę mniej kosztowało..........
Dzień dobry o poranku, pół nocy znowu nie spałam...
Torba nie spakowana, nie mam jeszcze materaca na łóżeczko, żadnych kosmetyków dla dzidzi i pieluch. Nie mam tez pieniędzy

Na ps3 Omar zbierał od 2 lat... nazbierał prawie całą kwotę z pomocą dziadków, więc nie mamy wyjścia
poza tym po porodzie dla mnie sie przyda trochę ruchu 
Omar tez pisał list do Mikołaja. Właściwie narysował najpierw choinkę bo jej w domu nie mamy, potem narysował wielki worek i wkleił do niego wszystkie fajne zabawki z gazetek reklamowych. Gdy zabrakło miejsca wziął drugą kartkę i wypełnił drugi worek. Za moją namową wybrał też coś dla siostrzyczki

Młoda też wycinała z gazetki zabawki;-) ale jak jej powiedziałam, ze jesli ponakleja niewiadomo ile zabawek to Mikołajowi może nie starczyć kasy i potem wybierze za nią, a może się okazać że będzie to niekoniecznie to na czym jej najbardzie zależało to ograniczyła liste do trzech zabawek;-)
i jeszcze stwierdziła, ze w sumie to co by z tych trzech rzeczy nie przyniósł to ona będzie zadowolona, ale byłoby fajnie jakby przekazał gwiazdorowi i zajączkowi co było w liście to może oni reszte jej doniosą poźniej
i dodała, ze pewnie im powie bo napewno oni sie kumplują, bo są wszyscy przeciez od Świąt
i jeszcze stwierdziła, ze w sumie to co by z tych trzech rzeczy nie przyniósł to ona będzie zadowolona, ale byłoby fajnie jakby przekazał gwiazdorowi i zajączkowi co było w liście to może oni reszte jej doniosą poźniej
i dodała, ze pewnie im powie bo napewno oni sie kumplują, bo są wszyscy przeciez od Świąt
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Donkat ja nie wiem a może zrób fotkę rysunków i pokaz tak bo chętnie byśmy zobaczyli rysunki Julitki:-)Kobietki, nie wiecie może, czy da się wkleic do posta skan w pdf? chcialam wkleic Julitki rysunki, tylko obawiam sie, ze nie bedzie to mozliwe.
Witam
ja jeszcze nie z kawką bo najpierw wziełam sie za porządki no i czekam na D niby ma przyjechac o 10 wiec pewnie będzie koło 12-13

Iza niezłe pomysły ma Omar moi to by nie wpadli żeby powycinac z gazetek
co się będzie męczył i rysował wkońcu tego jest tak dużo
Aneta a co Natalka zażyczyła sobie od Mikołaja?a i miłego dnia w pracy:-)
reklama
Monia młoda uwielbia koniki pony, ma już wszystkie, ale widomo pojawiają sie nowe od dłuższego czasu marzy o tym zostawie, ale ze wzgledu na cene kazałam jej pisac do Mikołaja;-) MY LITTLE PONY ZAMEK KSIĘŻNICZKI - NOWOŚĆ (2768019334) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. oprócz tego na liście pojawiła sie laka Barbi z filmu piosenkarka, i jeszcze to PINYPON 4 figurki W DOMKU Walizka +gratis spinki (2768007277) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Podziel się: