Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
madzik a czy ćwicząc pilates można schudnąć czy raczej tylko rozciągnąć i odprężyć? Kiedyś chodziłam na pilates i jogę, ale jakis spektakularnych efektów nie widziałam![]()
patik - no i znowu piąteczka! nie dość, że wzrost i wyjściowa waga taka sama to jeszcze rozmiar stanika!nie narzekaj bo ujarzmiamy cyce w 75 G
mamy dbrze dobrany;-)
jak mam chcice to po prostu muszę coś zjeść z czekoladą bo mnie skręcaNie Paticzku jem wszystko prócz cytrusów, jakoś jeszcze nie próbowałam, miód też po jednej próbie odstawiłam na później.. W ciąży to jadłam jak dzik, a co było przed to nie pamiętam hihi, ale w najlepszym moim momencie nieciążowym miałam już 59 i to było za dużo.. Gdzie te czasy kiedy się ważyło 46-49.. Mi tak skoczyło jak po studiach poszłam do pracy, zrobiłam prawko i się zrobiłam bardzo siedzącaWciąż myślę nad jakimś ruchem, ale na razie tylko myślę hihihihi
ja chce poczciwe 65 kg i będzie git, a jakbym do 60 kg schudła to juz mnie emek chyba nie pozna
Tez bym chciała zjechać do 60kg.kochana, ja 49 ważyłam w 5 klasie podstawówkija chce poczciwe 65 kg i będzie git, a jakbym do 60 kg schudła to juz mnie emek chyba nie pozna
![]()
Teraz zjechałam już do 67kg i od 1 lipca zabieram się za ćwiczenia, tylko zabrać się nie mogę, bo a to głowa boli, a to zmęczona jestem, a to ktoś wieczorem wpadnie itp
Mam nadzieję, że dziś na zamiarze się nie skończy