reklama
Wagowy wynik z dziś rana: -10kg! Jeszcze raz tyle i będę przeszczęśliwa:-)![]()
wielkie gratki!!!!!:-)
u mnie nic nie idzie w dół

gratuluje spadajacych kg i zazdroszcze ze macie w sobie sile na odchudzanie ja juz kilka razy sie za to bralam i zawsze konczylo sie na tym ze nie dam rady jaka diete stosujecie moze i ja skorzystam?wiem ze pewnie gdzies tutaj jest napisane ale zanim to znajde to zajemie mi wieki
madiu
Fanka BB :)
Cornellka ja też zazdroszczę dziewczyną tej siły i motywacji... ja przez ciąże przytyłam 12 kg... tzn od wagi początkowej to mniej bo najpierw ubyło mnie 5 kg a potem dopiero od 5-6 m-ca przybywało mnie.... i po porodzie od razu wróciłam do wagi sprzed ciąży.. a teraz jest nawet 1 kg na plusie.... i chciałabym troszkę zrzucić ale jakoś nie mam czasu myśleć o tym co jem po prostu łapie co popadnie żeby wrzucić na ząb i to mnie gubi a przydało by się tak z 6 do tyłu... ale wytrzymać na diecie też nie potrafię bo albo zapominam że na niej jestem albo tak mam na coś ochotę że nie ma siły i muszę zjeść ... wrrrr.... przydało by i się żeby ktoś za mnie tego pilnował hihiihih
spring
Szczęścia dwa :)
gratuluje spadajacych kg i zazdroszcze ze macie w sobie sile na odchudzanie ja juz kilka razy sie za to bralam i zawsze konczylo sie na tym ze nie dam rady jaka diete stosujecie moze i ja skorzystam?wiem ze pewnie gdzies tutaj jest napisane ale zanim to znajde to zajemie mi wieki![]()
Ja jestem na diecie Setpoint
spring
spring Gratulacje!!!!!!suuuuuperrr!!!! to się nazywa wyczyn! :-):-):-):-):-):-) od kiedy jesteś na diecie?
od 21 października
przez pierwsze 10 dni zleciałam z 5 kg,ale to była woda; a potem powolutku dalsze kg. Też jestem w szoku,że tak dużo schudłam w przeciągu kilkudziesięciu dni (chyba, że moja waga się zepsuła):-)
Ostatnia edycja:
spring
czyli dyszka w miesiąc:-) naprawdę nieźle! a widzisz dużą zmianę w lustrze? w ubraniach?
ja zaczęłam 14 listopada - eh chciałabym osiągnąć podobny wynik jak Twój do Świąt![]()
Przede wszystkim widzę zmianę w samopoczuciu:wreszcie się nie męczę. Czuję się lżejsza;-) Dopiero od niedawna zaczęłam widzieć po ubraniach,że chudnę:spodnie zrobiły się luźniejsze, mogę wciągnąć brzuch;-) Czasem wieczorem ćwiczę brzuszki. Podejrzewam,że gdybym ćwiczyła intensywniej byłoby lepiej-skóra byłaby bardziej napięta. Tylko,że mi się nie chce...

reklama
Madiu to tak jak ja hehe ale pozazdroscilam kolezankom i od jutra niore sie za siebie ja w ciazy przytylam 14kg po zostalo mi 14 ale teraz mam jeszcze plus 2 ogolnie chcialabym z 15kg zrzucic ale jesli dam rade 10 to bede dumna
Spring wow no to pieknie w takim wypadku zaraz poczytam co to za dieta i moze i ja sie do niej zastosuje kurde 10kg w miesiac to bylo by boskie
takze gratulacje wielkie
Patik zaraz popatrze na te wasze dietki i moze cos dla siebie wybiore
mi tez cwiczyc sie nie chce ale postanowilam ze bede chodzic raz w tyg na basen na 2 godz i czasem postaram sie brzuszki robic od jutra zaczynam zobaczymy jak mi bedzie szlo czy w ogole bedzie szlo
Spring wow no to pieknie w takim wypadku zaraz poczytam co to za dieta i moze i ja sie do niej zastosuje kurde 10kg w miesiac to bylo by boskie
Patik zaraz popatrze na te wasze dietki i moze cos dla siebie wybiore
mi tez cwiczyc sie nie chce ale postanowilam ze bede chodzic raz w tyg na basen na 2 godz i czasem postaram sie brzuszki robic od jutra zaczynam zobaczymy jak mi bedzie szlo czy w ogole bedzie szlo
Podziel się: