reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiecie co, moj P mi powiedzial zebym mu dala spokoj z seksem na dzis:D bo juz nie moze:D pytam sie go czy jak bym sie rozebrala do naga to czy by przyszedl a on "nie przyszedl bym, daj mi spokoj kobieto na razie":D
Na razie dam mu spokoj, gdzies kolo wieczora sie dobiore do Niego:D

Wiecie co, moj P mi powiedzial zebym mu dala spokoj z seksem na dzis:D bo juz nie moze:D pytam sie go czy jak bym sie rozebrala do naga to czy by przyszedl a on "nie przyszedl bym, daj mi spokoj kobieto na razie":D
Na razie dam mu spokoj, gdzies kolo wieczora sie dobiore do Niego:D
Haha :) moj tez mial dosyc juz, a seksu nigdy nie odmowi.... :)

Za malo roznawiacie, ale kto bardziej unika tych rozmow, Ty czy On? A jaki ma stosunek do Waszego dziecka? Jak czesto mowi Ci ze Cie kocha?

On bardziej. Co do dziecka to nie ma problemu, zapatrzony w malucha jest i chce mieć drugie też dziecko☺ a czy mówi to tylko czasem......ale z tym to zawszetak było akurat. Może taki okres też dużo pracy mają, ja kończę studia a pracy nie mam do końca napisanej a do 28 lutego trzeba ją zdać. Pomaga mi pisać tzn teraz on ją kończy, razem studiowalismy tylko ze ja nie dałam rady obronic się rok temu bo mój wspanialy promotor specjalni nie spr mi pracy wiedząc że mam termin porodu na marzec...

reklama
Do góry