reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

CzarnaMadzia no ale na policzku nie sądziłam ze się uwale :D

kurde z tym testem to faktycznie coś jest na rzeczy :) aaa trzymam kciuki :) mam nadzieje ze do wtorku/środy nie opadną od tego trzymania ;)

reklama
CzarnaMadzia no ale na policzku nie sądziłam ze się uwale :D

kurde z tym testem to faktycznie coś jest na rzeczy :) aaa trzymam kciuki :) mam nadzieje ze do wtorku/środy nie opadną od tego trzymania ;)

No to od dzisiaj musisz sobie policzki wazelinka smarowac:D Tylko nosa nie posmaruj bo jeszcze męża będzie kusiło:D

Czarna Madzia a to Ty robilas tak jak to mowia ze owulacyjny pokazuje ciaze tak? Kurdee to cos jest na rzeczy jak wyszla ta kreska[/QUOTE
No nie wiem... Jutro sprawdzę czy ciemnieje:) Dziś dopiero chyba 7dpo bo owu miałam 10-11 marca:)
Takie eksperymenty robię na żywym organizmie:D Prace naukową z tego napisze jak mi się uda:p
No Taki wyszedł

Załączniki

• 20160318_130800.jpg
    20160318_130800.jpg
    710,9 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
A Madzia sprawdzalas na tej stronie t- time czy jakos tak. U mnie tak sie zlozylo, ze akurat wtedy robilam kiedy ta strona to sugerowala.
Jesli o ciazowy chodzi to:
W piatek zrobilam owu, moge Ci zdj wrzucic zaraz
W niedziele zrobilam test ciazowy o czulosci 10 i byl negatywny
We wtorek test ciazowy 10 byl pozytywny
W srode blada kreska na tescie 25

Madzia Czymam kciuki [emoji106][emoji4]
Życiowa rób blond [emoji106]
Nadziejka to moj 17 tydzień !
Następne usg ( połówkowe) w szpitalu mam 25 kwietnia , a wizytę u niej 28.
U mnie słonko i 18•
Tez chyba okna umyje :)
[emoji182][emoji182][emoji182]

Ok dobra juz mam dosyć....
Dobrze ze jutro sobota i Z bedzie w domu....
W sklepie przy kasie powiedziala do mnie zamknij sie i odwal sie.... masakra. Tesciowka wraca do formy

reklama
Do góry