reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola21 starasz sie o dziecko, a chwilami pytasz o tak absurdalne rzeczy- ktore jednak powinnas wiedziec jako kobieta starajaca sie. Nawet z Twoich postow wynika ze jestes jeszcze niedojrzala , a jednak planujesz juz dziecko? Pamietaj ze dziecko to nie zabawka ktora mozna rzucic w kat kiedy nam sie znudzi.
O co Ci chodzi? ?? jakie pytania? Po to jest to forum żebym pytała jak coś nie wiem
jestem dojrzała i o tym wiem żeby wszystkie były takie ogarnięte w moim wieku to by bylo dobrze
Jakbym byla niedojrzala to bym miala gdzieś te wszystkie badania jak inne sory ale przegielas w tym momencie

reklama
Mam starsze kolezanki które starają się o dziecko a pytają mnie o różne rzeczy .nie wiedzą co to sa hormony czy owulacja także
A to czy mnie stac to nie powinno Cię interesować pracuje i moj narzeczony dobrze zarabia
Myslalam ze to forum jest po to aby mogło rozwiac moje wątpliwości i ze można liczyć na Ciebie jak na inne dziewczyny ale widocznie cos Cię meczy i nie porównuje nikogo do siebie odechciało mi się przez Twoja osobę tutaj pisać jak mi się uda wkleję test dziewczynom i tyle

Madzia nie wiem... być może.

Ja na początku ciąży miałam dreszcze, ciągle było mi zimno. Myślałam, że to przeziębienie, a później doszedł potworny ból zęba....

Dora myślałam jak jak Ty....

Żartuje sobie kochana z tymi objawami:D
Myśle że dopiero tydzień po terminie zacznę coś czuć jeśli to ciąża:D
Zaczynam przypominać sobie ten szczęśliwy cykl.. i było to tak:p
Tydzień po owu (a owu miałam 16-18 dc) czułam że boki piersi są twardsze a dopiero tydzień po terminie @ czyli to będzie jakiś 37-39 dc zaczęłam odczuwać ból piersi bo bokach ale dopiero przy nacisku:)
Także czekaaam i przestaje szaleć:D
I jak wtedy zrobiłam test, kreska wcale nie była jakoś mocno intensywna:p
Może swój stary wrzucę na szczęście:DD

KasiaMarysia tak sobie myśle o Tobie i chyba tak musiało być...
Nie wolno oceniać ludzi! I ja to wiem, choć ciągle się ucze tolerancji.
Mimo ze ludzie biorą mnie za bardzo tolerancyjną, może dlatego ze mam siostre lesbijkę którą nie dość ze w pełni akceptuje to jeszcze popieram ( w tym roku będę świadkową jej narzeczonej:)
Ale ciągle mówię sobie...Magda nic w życiu nie jest czarno białe!
Mam tylko jedną zasadę w moim życiu - Zło to zawsze wyrządzanie krzywdy drugiej osobie, Dobro to dawanie miłości i wolności do życia i poglądów (chyba że godzą w dobro ludzkie).
Czasami bycie sędzią równa się byciu katem. Nigdy człowiek nie będzie w pełni obiektywny i wszystko wiedzący.

A niby dlaczego mialabym je obrazic?:) to sa dorosle kobiety:)
To chyba z Toba jest cos nie tak skoro po moim pytaniu sie az tak sflustrowalas:)
Bo sobie nie pozwolę żeby ktoś mnie obrazal jeszcze nigdy nie usłyszałam od kogos ze jestem nie ogarnięta
Skoro zadaje takie pytania to zacytuj jedno które Cie tak rozbawilo ? Ja wszystko wiem tylko się upewniam od doswiadczonych dziewczyn
Naprawdę nie wiem co Ty masz do mnie nie mam 16 lat tylko 21 jak cos Ci nie pasuje to nie czytaj moich postów i tyle

A Ty jestes tylko 3 lata starsza :)..Znajdz bo jestem ciekawa nie pamiętam żebym zadala jakieś dziwne pytanie zadaje takie same jak inni nie bylam w ciąży wiec nie wszystko sie wie duzo wiem a resztę uczę się od Was a wkurzyło mnie to ze wypalilas czy mnie na dziecko stać jakby nie było mnie stać to bym nie chciała jeszcze

Minka zrobiło mi się przykro bo nie uważam sie za najmadrzejsza na świecie ale nie uwazam ze jestem dzieckiem ..nie latam po imprezach tylko uczę sie pracuje i coraz poważniej myślę nad zalozeniem rodziny ..i wiesz mi ze od dawna czuje instynkt wiele razy plakalam bo moje koleżanki maja juz po dwojce dzieci a ja czuje ze chce byc mama a nie udalo mi się to jeszcze nawet nieraz mój chłopak mnie nie rozumie nie rozumie tego ze czuje juz ze chce byc mama ..gdybym nie chciała to po co mi te badania wszystkie tak o ma zas?

Madzia, ja tam trzymam kciuki za Ciebie :-)
W sumie za kazda trzymam, ale jak ktoras jest blisko testowania to mocniej zaciskam ;-)
A Viola kiedy masz wizyte i wskoczysz na dol? :-)

India jutro mam wizytę na 16.40 :)
Oo to pocieszenie ze będzie lepiej ;) bo teraz tez właśnie leze z młodym na kanapie i czekamy aż tatuś wróci z pracy

Nie chce tutaj publicznie wymiany zdan ale nie znasz mnie wiec nic nie mozesz o mnie powiedzieć. .
A tym bardziej ze chce sobie tak o dziecko zrobić .. nie jestem pusta lala za jaka mnie uwazasz..no chyba ze uwazasz się za najmadrzejsza..

reklama
Ola masz cos na priv. ;)
Witam dziewczyny. Widze ze dzis troche ostro .

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry