reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Anka, super, ze wszystko ok :-)

Madzia, moim tez rozwiedzeni i chwala za to, bo bym nerwowe dziecinstwo miala. Moja mama ma teraz drugiego meza. Poznali sie mniej wiecej wtedy kiedy ja z moim M., no moze poznoej troche. Bardzo sie ciesze, ze go znalazla :-) Fajny facet i jest super dziadkiem dla Radka :-)

reklama
a tu dla ciotek jeszcze raz:) zrobilam dzisiaj jescze jeden bo nie uwierze:) aaa i wizyte mam w poniedzialek o 16:) nie wytrzymam tyle hehe moze cos bedzie widac kolezanka ze szkoly mowila ze odrazu po tescie poszla i jej potwierdzila ciaze:) no wlasnie Dorcia do mnie tez nadchodzila i bylam pewna ze bedzie:)

Załączniki

• 12920909_1052850418122208_1998883723_ola.jpg
    12920909_1052850418122208_1998883723_ola.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 103
Oolcia gratuulacje !;*

Mamakulka piekny brzuszek;*

Aniaa dobrze ze z dzidzia wszystko oki ;* odpoczywaj kochana;*

Ja niedawno wrocilam ze szkoly i mam takiego lenia ze cos straszneego;/

Nadziejka dziękuję:*
Mamakulka pieeekny brzuszek :*
Byliśmy na spacerze:)
Dzisiaj tez na papierze miałam wodnisty biały śluz
Moj powiedział rodzicom ze idziemy do lekarza w pon nie wiedziałam ze tak się beda cieszyć :) jego tato az sie popłakał :p Moja mama tez sie cieszy ale martwi się ze nie bede u niej w domu z dzieckiem i nie będzie miala codziennie hehe
Strasznie sie cieszą dzwonili do mnie ze pomogą itp :)
Narazie najważniejsze żeby na usg wyszło i żeby było zdrowe:)
Mamakulka a co z tymi twoimi torbielami? Normalnie okres miałaś?

Widzisz Olu będzie super Wszyscy się cieszą:)

A u mnie różowawy śluz mam, albo @ przyjdzie wcześniej albo implantacja.... nie wkręcam się Wg kalendarza implantacja niby powinna być wczoraj... plus minus 3 dni
Opierdzielcie mnie, że mam nie robić sobie nadziei i poczekać do środy bo potem będzie płacz..

jejku niby nic nie robiłam dziś a dzień mi uciekł :p
zrobiłam sałatkę gyros i jest mega objadlam się :p
mój idzie oglądać mecz do kumpla a ja hmmm nie wiem co porobie bo nic mi się nie chce :p

Dora czekamy do terminu i testujemy :):)

Życiowa mniam narobiłas mi ochoty :(

Dziewczyny pisałam Wam ostatnio ze dostałam wezwanie do urzędu pracy. Wczoraj wieczorem przeglądalam ogłoszenia i wiem gdzie chcą mnie wysłać. Kiedyś pracowałam na produkcji mięsa i szukają tam do pracy. A tam zimno, sezon to praca po 10 h,dobrze że pani doktor wypisala mi zaświadczenie o ciąży.

reklama
Do góry