reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysia u mnie ze śluzem juz ok ale caly czas biorę luteine.
Ola to mamy dzis o tej samej godzinie wizytę :) tylko u mnie pewnie będzie opóźnienie :)
Mamakulka aż tak ciepło u Was?? U mnie po 7 bylo 6st ale piękne słoneczko i juz na pewno jest cieplej.
Ja dzisiaj w pracy wyjątkowo do 12 a jutro wzięłam urlop bo moja mama się rozchorowała i nie może siedzieć z małym. Zaczęło się od Filipa, potem ja przeziębiona a teraz mama tylko u mamy to bez lekarza się nie obejdzie taka ma temperaturę

reklama
jak zapytałam mojej ginekolog to mi powiedziała ze z grupy penicyliny. Ot tyle mi powiedziała. Chyba przez 3 dni wezmę ten duomox i od razu pójdę na wyrwanie.
Olu u mnie nie da się go leczyc, to już jest na 2000% do wyrwania. Ten ząb jest z tyłu tak jakby 8. Najgorsze bo nie wiadomo ile to to ma korzeni...

Ja mam do wyrwania 6 zębów, paranoja. Do leczenia tez 3. Ja to od zawsze mam problemy, zawsze się bałam, a kasy nie było i na Nfz leczyłam. Teraz to tylko prywatnie trzeba, mam sprawdzoną dentystke ale droga jak nie wiem.

Olu juz wzięłam duomox i paracetamol, bo normalnie aż skron mnie boli. W środę pójdę do niego ze zdjęciami, to może dwa mi usunie obok siebie.

O kurcze no to faktycznie. Mój mąż też ma żeby problematyczne, ale poszedł do dentystki fajnej i bardzo stopniowo mu leczy. Ja myślałam , że mu powyrywa dużo a tu niespodzianka. Zawsze się bał dentysty , dodatkowo słabe ząbki wiec było kiepsko ale teraz jest ok. Aparat teraz by chciał :) Ja od dziecka miałam krzywe jak nie wiem I z wiekiem mi się wyprostowaly same i teraz mam ładne. Ale za dzieciaka to masakra mam farta ze samo się zrobiło hehe miałam szare w dolnej części zębów a górny rząd wystawal i gęby nie szło domknac. poza tym jazdy był inny. A teraz naprawdę nie mogę narzekać :) nawet dostaje komplementy :)

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

A nie mam pojęcia jak to jest . Ja chciałam kiedyś aparat ale teraz nie potrzebuje :) oby Tobie się kochana poprawiło :**

A jak Twój brzuszek? Maluch w środku puka?

Najbardziej mnie cieszy , że staraczki sie kurczą, trzymam kciuki żeby reszta też nam zrobiła niespodziankę :) wszystkie naraz oczywiście :*

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

reklama
Kuleczko jak nie wyrwe to się nie poprawi, bardzo pilnowałam się żeby nie brać leków, ale po prostu się nie da. Oby one były bezpieczne. A maluszek coś cicho ostatnio....:/

Idzie wiosna, coraz cieplej. Wszystko się budzi do życia to i nasze staraczki zaskoczą :-)

Do góry