reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
No ja malucha jako tako nie nosze bo od malutkiego go nie uczyłam na ręce [emoji5] woli sam zasuwac po podlodze ( jeszcze nie chodzi, stanie zrobi jeden krok i na czworaka dalej hehe) no ale wlasnie karmienie, kapiel, do lozeczkamitp

Napisane na SM-T535 w aplikacji Forum BabyBoom

MalaMi moja Mania tez od małego nie była noszona ale to długa historia :) nie wiem czy zauwazylyscie taki trend teraz ze dziecka nie da się przyzwyczaić do noszenia bo ono już jest tego nauczone bo się kołysze w brzuchu i dla niego y normalne. i że jak płacze odkładane a na rękach jest spokój to na pewno nie jest kwestia przyzwyczajenia. jejku jak mnie wkurza jak laski za wszelką cenę bronią noszenia, kolysania, kp, spania z dzieckiem od urodzenia itp.
wg mnie każda z mam robi jak jej rozum i serce dyktuje i tyle.
ja nie wyobrażam sobie np. spania z noworodkiem i partnerem w jednym łóżku i koniec kropka, ale nie narzuca swoich racji tym, którzy uważają że to świetna sprawa :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

zyciowa popieram!
niech kazda mama robi jak uwaza..do tego czesto jeszcze trzeba popatrzec na warunki lub inne sytuacje!
ja np klade tymka do swojego lozeczka i tam spi cala noc..ale jak mi o 4 placze przes sen a ja musze o 5.30 wstac do pracy to zabieram go juz do nas i zasypiamy przytuleni..noszenie na rekach..moj lubi sam odkrywac wszystko ale jak chodzi robot kuchenny albo cos innego "glosnego" w kuchni to on uwielbia sie przygladac co sie dzieje..no to go biore na rece na chwile albo odstawiam na wyspe kuchenna..tesciowa moja to nosi tymka caly czas bo sie boi ze sie przewroci.i tu to noszenie mnie wkurza bo mu na nic nie pozwala!a jak ma sie chlopak nauczyc jak bedzie noszony??
takze kazdy wedlug wlasnych potrzeb i wlasnego rozumu..nie wolno oceniac mam innych bo tez kazde dziecko jest inne:)ja wiem ze nie jestem idealna mama i ze inne kobiety czesto na mnie krzywo patrza..ale staram sie dla tymka byc idealna mama a nie mama na pokaz dla jakis bab obcych.

Macie racje dziewczyny -kazda mama powinna robic po swojemu, to jej prawo :-)
Radek sie dostal do szkoly, ktora podawalismy jako pierwsza,czyli najblizej domu.
Minus taki, ze to ogromna szkola i zerwoki na zmiany smigaja. A plus taki, ze bede miala blisko, tym bardziej z brzuchem a potem maluchem :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry