reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

CzarnaMadzia niestety tak, rosną piękne tylko w pękaniu trzeba im pomagać ;)
Kuleczko obejrzyj może jakąś komedię, albo zjedz lody, mi to zawsze pomaga ;)
Najważniejsze że wiesz gdzie leży problem:)) reszta to tylko kwestia czasu:*
Strasznie się boje ze moje pęcherzyki nie pekly po konkretnej dawce clo:(
W poprzednia ciążę bez pregnylu pyklo... ale teraz może coś się zmienilo:(
Mamakulka - uszy do góry, bądź Bambuczia!:D

reklama
Kuleczko super! ;) my mamy rocznicę związku 1 maja ;) ślubu nie bierzemy, ewentualnie jakiś cywilny jak fasolka się pojawi ;) Bo kościelny to ja bym chciała np na plaży na Florydzie ;p hehehe albo w Wenecji, ale kogo na to stać ;p jak wygram w lotka to może, może ;)
CzarnaMadzia to tobie też nie pękają? Ja po zastrzyku się śmiałam, że chyba po raz 3 w życiu "czułam" jajnik ;p więc albo nie miewałam owu wcześniej (co by było nie dobre) albo po prostu nic nie czuję (i ta wersja mi odpowiada bardziej ;p)

Biedne jestescie z tymi problemami, ale jak Madzia pisala- grunt to postawic diagnoze, leczyc i dzialac :-) nie ma bata, do tej pory jakos zapelniala sie dolna tabelka to i teraz nie bedzie inaczej. Jakbyscie wszystkie w maju trafily to byloby super hiper, a jedna trafic musi na bank. Trzymam mocno kciuki za kazda, nie tylko za te z przeszkodami ;-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kuleczko super! ;) my mamy rocznicę związku 1 maja ;) ślubu nie bierzemy, ewentualnie jakiś cywilny jak fasolka się pojawi ;) Bo kościelny to ja bym chciała np na plaży na Florydzie ;p hehehe albo w Wenecji, ale kogo na to stać ;p jak wygram w lotka to może, może ;)
CzarnaMadzia to tobie też nie pękają? Ja po zastrzyku się śmiałam, że chyba po raz 3 w życiu "czułam" jajnik ;p więc albo nie miewałam owu wcześniej (co by było nie dobre) albo po prostu nic nie czuję (i ta wersja mi odpowiada bardziej ;p)

Kochana, ja nie wiem czy mi pękają bo w pierwszym cyklu na clo z Gabrysiem zaszłam:) Więc wtedy musiał pęknąć:) A teraz nie wiem... ale niemiłosiernie mnie prawy jajnik bolał a potem lewy:) I teraz przestało mnie cokolwiek boleć:) Śmieszne bo w prawym jajniku w 11 dc miałam pęcherzyk 13 mm a w lewym same małe:) Więc ciekawa jestem czy nie było owulki z obu jajników:)

Dziewczynki będzie dobrze , tylko trzeba wierzyć :*** teraz sie posypia dwie krechy :)

My kościelnego nie mamy i mieć nie będziemy. Szatany :D

Obzarlam się jak głupia, opilam i siedzę. Dzieciak mi się obrócił chyba bo kopie kolo pępka a wcześniej walił w dole. Chyba , że pięściami mnie nawala :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

CzarnaMadzia ale by było jak byś bliźniaki dwujajowe trafiła :szok: ;p hehehe
Kuleczka już tam szatany od razu ;p ja jak byłam mała to śpiewałam w kościele i marzyłam, żeby zostać zakonnica, całą rodzinę informowałam o moim "powołaniu" ;p
Ale jak to w życiu bywa, skończyłam jakoś 15 lat, zakochałam się pierwszy raz młodzieńczą jakże naiwną miłością (w koledze mojego brata, z czego do tej pory się śmieję) i jakoś powołanie mnie opuściło ;p a jak poznałam Mojego to całkowicie zeszłam na złą drogę ;p

mamakulka to jak i my:)tez szatany koscielnego nie chcemy!

dziewczyny wy sie tak nie zamartwiajcie o pecherzyki i inne tylko cieszyc mi sie staraniami a reszta sie sama zrobi!:)wplywu na to i tak nie mamy wiec nie zamartwiac sie i nie zadreczac..fasolki maja swoja wlasna droge i swoje wlasne sposoby i niedlugo wam podaruja dwie grube krechy!!:)

Czesc dziewczyny :) tutaj sie jeszcze nie przedstawialam. Jestem Ewa, lat 27.
3 miesiace temu odstawilam antykoncepcje i do tej pory mam beznadziejne cykle :( wczesniej po odstawieniu tabletem wszystko bylo cacy od pierwszego cyklu a teraz porazka :( ani razu nie zaobserwowalam plodnego sluzu ;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

KasiaMarysia ty mieszkasz z tatą? tak?

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Tak dobrze pamietasz.

Czesc dziewczyny :) tutaj sie jeszcze nie przedstawialam. Jestem Ewa, lat 27.
3 miesiace temu odstawilam antykoncepcje i do tej pory mam beznadziejne cykle :( wczesniej po odstawieniu tabletem wszystko bylo cacy od pierwszego cyklu a teraz porazka :( ani razu nie zaobserwowalam plodnego sluzu ;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ja Cię kojarzę ze Staranek 2015,:) trochę na kakao siedziałyśmy:)

reklama
Do góry