reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mój mąż też nie je od urodzenia a wciąga jak odkurzacz i zdrowy,wyniki dobre. Mnóstwo osób znam co nie jedzą od urodzenia i nic im nie jest nie chorują i wcale nie są chudzi :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A i owszem jem jajka i inne odzwierzece. Można kupować od kury grzebiacej jajca :)
Wiecie , jest mnóstwo produktów które można jeść zMiast mięsa i pytania co ja jem jak nienjestem mies i co gotuje jest śmieszne :) przecież nie same snickersy :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry.

Madziu żżżżżycie, każdy czasem musi posmutać żeby potem było lepiej.
Hahahahahaahah mąż padł:) Już nie wiem kto kogo wykończył :D

Aniaaa_H jedz , jedz na zdrówko :d takie hotdoha ja lubię mmmm moja koleżanka pracuje w Expres Małpce i zjadam jak jestem u niej :)

Ola trzymam kciukasy && :):)

Ja chyba pione z Kuleczka przybiję, bo też nie jestem za mięsem, czasem w kebabie zjem. A tak to dla mnie może mięso nie istnieć :D
A wyobraźcie sobie że są ludzie , którzy zaczynają dzień od mięsa i kończą na mięsie. Straszne i mega obrzydliwe :( Mięsie takim jak np : pierś z kurczaka (nie chodzi mi o parówkę ).

Mi mama też gotowała jak byłam mała, Nie jadłam słoików. A jak miałam 5 lat to zamiast słodkiego dziadek dawał mi siemie lniane zmilone z cukrem.

Jeny znowu sniło mi się , że kupowałam ubranka. Ehh to drugi sen a pierwszy był taki że byłam zakonnicą tylko udawałam, bo nosiłam obrączkę i pierścionek zaręczynowy.

Nie rusze golonki tego typu mies:p
Z wędlin tez zadko jem to musze miec polędwice z indyka bo jakiegoś salcesonu czy cos nie zjem:p
Moja mama nieraz sie śmieje ze mnie ze jak mi kupila chude mięsko do kanapek pierś czy coś to ja wolę jeść polędwice taki papier:p
Mielone tez Lubie ale musze mieć z szynki albo lopatki bo zwykłego jak czuje te chrzastki to nie przelkne :p

A ja w ciazy za drobiem nie przepadam, ale wolowinka i wieprzowinka jak najbardziej. Najgorsze, ze ten syf z mcdon. bym jadla ciagle :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka nie patrz na to co ludzie gadają. .. owszem są przypadki takiego "nie jedzenia" mięsa ze ludzie nie potrafią ułożyć sobie posiłków tak żeby dostarczyć wszystko organizmowi. .. znałam łaskę która jadła ciągle kanapki z serem i zdziwiona była ze zdrowie jej nie dopisuje... ale to są chyba jednostki. .. przepisy wege są boskie ale ja nie mam cierpliwości żeby tak jeść. .. ;) chociaż siostra kiedyś zrobiła kluseczki slonecznikowe z duszonymi pomidorami i papryką. ..bo jacie mogłabym zjeść ich kilka kilo :D

ja mięso lubię po prostu ale też wychodzę z założenia że każdy wie co dla niego najlepsze :)
mamy wolną wolę i moim zdaniem nikt nikomu nie powinien nic narzucać :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No wolowinka droga jest ale dobra:)
Ja tez juz sobie o obiecuje ze tam nie zjem a jak jestem głodna i sobie pomyślę o tym syfie z maka to az mi ślina cieknie :p
Ja się staram zdrowo odżywiać owoce codziennie jem warzywa itp ale człowiek ma czasem ochotę na taka chemie:p
Ja jak zaczęłam sama mieszkac z moim to wam powiem ze często na obiad jem bułki haha jak pracowałam to albo nam się nie chciało albo czasu brak
Rodzice nam często cos dadza:p
Moj Piotrek mówi ze teraz jak bede siedzieć w domu to nie ma tak ze on wróci a obiadu nie będzie :D

Do góry