reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No jiz nacztytalam się w necie najpierw o ciąży pozamacicznej powiedzieli ze nie mam takiej bo widzą ze coś w macicy się dzieje i jest pęcherzyk i juz od tygodnia nic nie czytałam i mowie wczoraj do mamy mojego ze została jedna opcja ze puste jajo a ona zaczela sie smiac i mówi tak Ola raz w życiu sie zdarza i akurat Ty to masz :D
Ale przy pustym jaju beta prawie nie rośnie i tamtej tak samo takze kurde musi byc dobrze jak mi tak rośnie:)
Moze tak fiksowalam bo nie miałam komu się wygadac i tak czytałam bzdury
A polozna mówiła kuzynce mojego ze w necie albo piszą baby naprawdę po przejściach albo straszą inne z zazdrości bo takie bzdury piszą ze głowa mala :D

reklama
No dokładnie w necie to straszą jak głupie. Chyba im za to płacą. Raz dziewczyna pisała , że od 2 h nie czuje ruchow dziecka gdzie zawsze było ruchliwe to jej odpisaly zeby zbierała na pogrzeb. Nosz kuwa. Ja to oczywiście znalazłam bo nie czułam hhehe ostatnio ale jak to przeczytałam to doszłam do wniosku ze ten internet to masakra.

Na początku ciąży jak byłam to mi powiedzieli taka zagdade.

Czy komputer jest niebezpieczny dla kobiet w ciąży?
Tak, jeśli jest podłączony do internetu.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sama tez o becie sie naczytalam i panikowalam, ze mi za bardzo przyrosla. Dziewczyny mnie tu spokajaly, Zyciowa podeslala link do kalkulatora. A ja juz czarne wizje roztaczalam :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi lekarz powiedział ze ma rosnąć
Jak rośnie to bardzo dobrze
Pierwsza robiłam kilka dni po teście o sobie wyliczylam 4 tydzień ale byla mlodsza pewne w dniu testu bo po implantacji rośnie najwięcej
Pierwsza mialam 358 kazal zrobić druga ze ma wzrosnąć z dwa trzy razy no to byla 1008
I trzecia to jiz byla ponad 11 tys ;)
A Ty India jaka miałaś?
W necie idiotki sa

druga robiłam 4 dni chyba od 1
A trzecia tydzień po drugiej
Później to juz sobie rośnie
W 13 tyg widziałam ze jest 165 tys :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry