reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wszystko dla maleństwa

reklama
missiiss pokazywałam wanienkę mojemu mężowi - bardzo nam się podoba, sprytna jest z tymi stronami hehe:)

Tunia, a buciki??:) mnie te buciki strasznie rozczuliły, czapunia tez, no i hug me...już bym leciała i przytulała gdybym mogła:D:D

sporo kosztuje ta kolyska :) Ja już wczesniej wklejałam, na pewno kupimy moses basket i do tego podstawke, ktora moze byc kolyska i na pewno tego drewnianego stojaka bedziemy kupowac uzywanego no a koszyk to kupimy nowy...

myangel - fajny rzeczywiscie ten koszyczek. wlasnie nad takim czyms sie zastanawiam.

gufi nie wiem czy zauwazylas ale po drugiej stronie wanienki jest miejsce dla starszego dziecka ktore wlasnie siedzi w wanience a nie lezy ale chyba nie zauwazylas :) wlasnie po to jest to zrobione ze na poczatku jak dziecko lezy to na tym ala lezaczku a pozniej siedzi po drugiej stronie :) i jest fajnie bo nie zjezdza bo miedzy nozkami jakby sie zeslizgiwal ma wlasnie ten profil z drugiej strony tak samo jak przy lezaczku dla mniejszego.

kolyska fajna mis ie podobaja takie lozeczka ala wozki starodawne wiklinowe ale no piekne to jest tylko kosztuje a dziecko posiedzi w tym dopoki nie bedzie siadac a jak zacznie siadav to trzeba juz mu normalne lozeczko kupic bo z tego moze wypasc. takze takie dlugo nie posluzy moim zdaniem. ale sama bym chciala miec kolyske nawet zwykla drewniana ale w sumie stwierdzilam z enie chce uczyc dziecka bujania ciaglego bo pozniej nie bedzie moglo zasnac bez siedzenia przy kolysce i bujania :) a ta kolyska sama buja?? o wlasnie przeczytalam do 5 miesiaa zycia a pozniej znow wydatek na lozeczko ?? oczywiscie jakbym miala kupe kasy to napewno bym mu kupila :)

mississ - mnie to chyba trzeba wszystko duzymi literami tlumaczyc ;-)teraz dopiero zakumalam, ze ta wanienka ma dwie strony!!!

a co do kolyski - ja mam lozeczko drewniane i turystyczne po coreczce, wozek i fotelik tez, wiec wiekszosc wydatkow mi odpada i moge zaszlec przynajmniej z tym :-)

gufi o to super :) ja tez bym chciala pokupowac ale kasy chyba nie bedzie... lozeczko musze kupic najpierw niz jak dostaniemy pieniazki z ubezpiecznia i z becikowego hmm... ale na poczatku chcialabym mniejsze do pokoju gdzie spimy bo tu duzo miejsca nie ma a potem dzidzior w drugim pokoiku moglby spac... musimy to z m przemyslec jk to wykombinowac :) no a wanienka to fajna jest taka gadzetowa troche :0) ale dzidzior nie zjedzie jak lezy i nie trzeba go trzymac i sie bac ze sie wyslizgnie. ja ja kupilam za 99 zl :szok: a teraz na alllegro jest za niecale 40 ... dechy totalne poprostu no ale coz :)

ewwe no fajna fajna i teraz o wiele tansza (patrz zdanie wyzej :) ) ;0)

A my wczoraj kupiliśmy z okazji jutrzejszego Dnia Dziecka malutkie buciki-żółte bo stwierdziliśmy że to kolor uniwersalny. Taki mały prezencik dla naszej fasolki:-)

reklama
missiiss ale się uśmiałam z Twoich piesków - co za ciekawskie jajca:-D
super miniaturowe spodeneczki :-) i cała reszta ciuszków...mmmmm normalnie mniam mniam

wanienka jak jest duża - w sensie rozmiarów. Do roku to pewnie sporo mniejsza od tej zwykłej? pytam bo ja mam baaaardzo mało miejsca i pasowałaby mi taka mini...

Do góry