• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko dla maleństwa

Właśnie kurier przywiózł kombinezon (pomijam fakt, że facet to cham). Kombinezon jest dużo lepszy niż myślałam. Grubszy, a kolor dużo ładniejszy niż na zdjęciach. To oznacza, że jestem baaardzo zadowolona, a mój synek w zimie nie zmarznie :)

reklama
Wczoraj zamówiliśmy łóżeczko dla Zuzki - Klupś z serii safari żyrafka z materacem, wypełnieniem pościeli, dwoma kompletami poszewek na całość, dwoma prześcieradłami, taką tam falbanką, organizatorem zawieszanym na łóżko i usztywnianym rożkiem + dowóz na terenie Poznania gratis za 412 zł - myślę że to dobra cena, co?

Wczoraj zamówiliśmy łóżeczko dla Zuzki - Klupś z serii safari żyrafka z materacem, wypełnieniem pościeli, dwoma kompletami poszewek na całość, dwoma prześcieradłami, taką tam falbanką, organizatorem zawieszanym na łóżko i usztywnianym rożkiem + dowóz na terenie Poznania gratis za 412 zł - myślę że to dobra cena, co?

nawet bardzo dobra cena, gtaruluje zakupu :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry